Zobacz pojedynczy post
stary 27-12-2007, 09:13   #1721
Dominatorrr
Użytkownik Forum

Dominatorrr's Avatar

Data dołączenia: 06 09 2007

Imię: KiKo
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ader Pokaż post
O kurwa obudziłem pół domu śmiechem DD

@Jez
Liż im dupę dalej, jedzie mnie to.
Napisz mi gdzie w 2 ostatnich postach pisałem o sobie lol... xD
Widać, że umiesz czytać :S
Co mi tam, ja powiedziałem - nikomu nic udowadniać nie będę. Zwyczajnie nie muszę.
Robię swoję i robię to najlepiej jak potrafię, uważam zresztą, że nienajgorzej mi idzie.
BTW. Swoim postem potwierdziłeś jedynie moją opinię, każdy robi to co lubi.

@Vilum
Ty mi powiedz, kiedy Ty stałeś 24h na okolnir, bo chyba mnie ominęły te 24 godziny..

@Miku
Twój post wniósł wiele do tematu.
Faktycznie, przyznaję się bez bicia, jestem forum fighterem...
Ale że KIKO?? Przecież to taki grzeczny gość jest :O

@Bolter
Zasiłek który by w szwecji dostał Xoo, tak się składa, to miesięcznie więcej niż Ty zarobisz w ciągu pół roku... On skończy na kopaniu rowów bez szkoły, patrząc na Ciebie, Ty skończysz tam choćby i po szkole
No offence.

PS. Może pytaliście złego Templerra i jakieś inne Vitality?
PS2. Troszkę się nie zrozumieliśmy, mówiłem o tym, że lizaliście tyłek Vilumowi, nie mówiłem o sobie ;>
PS3. Sami przyznajecie się do tego, że gdyby nie masakra w ankrahmun na dragach, to byście walczyli przeciwko cf... to jest sztuczny twór, a takie zwykle się nie utrzymują długo. Żyjecie tylko dlatego, że wspierało was CF, teraz oni żyją tylko dlatego, że mają wsparcie od Was. Musicie jednak przyznać, że trochę Wam działają na nerwy swoją obecnością, zachowaniem i biernością w akcjach. Taka jest prawda.
Ile jeszcze tak pociągniecie? Pół roku? W każdym razie powodzenia :>

Over and out,
Callastus
teh Freeza'
Może i dostanie więcej iż ja w tym momencie zarobie przez pół roku ale to trzeba być konkretnie pierdolnietym by opuścić szkołe dla jakiejś tam gierki jest to dlamnie typ psychicznie chory jeśli uważa że życie wsumie na najniższym poziomie mu się opłaca bo może na*******ać prawie 24 przy tibi >.< tak pozatym powiedz mi jeszcze ,że to ty wymyśliłeś masakre na ankr to cie wyśmieje btw gadałem z Xoo na twój temat i gdy pytałem go o ciebie powiedział ze wie kim jesteś a gdy zapytałem czy jesteś taki wielki pro elo gość odpisał że poprostu im pomagasz a po chwili zastanowienia (wpływu paru osób) napisał ,że uważa cie za "pro" playera(chyba takiego jak on "pomińmy) a gdy zapytałem się kto wpływa na jego wypowiedzi bo ja pytam poważnie przyznał sie że nie dokońca robisz tak wiele jak mu to opisałem z forum twoje wypowiedzi.

Żebyś ty przypadkie nie skończył przy obieraniu ziemniaków.

Miku i co to zmienia ?

Co do działalności cf może i część ich to cioty które przestały brać udział ale i tak paru wyjechało na święta ale dla was to coś nowego bo uwas albo all siedzą albo Xoo stawia 10 mc XD

Pozatym nie nażekam bynajmniej od czasu do czasu ktoś od was zdechnie albo zesra się w gacie jak nie dawno Xoo i Highwon

Z mojego pkt widzenia nie powinniście być tak wielce ukierunkowani że wygraliście bo jak narazie open battla new nie było a ostatni przegraliście gdzie my mieliśmy tylko 5 magów i nawet chyba mniej ludzi. Więc tylko exp wam idzie a pozatym jak kiedyś my expiliśmy 3 tyg a wy grzaliście pz i nie raczyliście nogi za wystawić to gadaliście cos o fragach teraz znów gadacie na odwrót mam nadzieje że nie dlugo to my bedziemy expić i nie damy sie złapać na sneaki to zobaczymy jak wtedy będziecie ćwierkać jak to wy juz wojne wygraliście.

"...dostosowany to stosowany mój styl,
dopasowany do życia bo trzeba żyć w nim!
Zasada numer jeden być tym - za kogo się uważasz...
"

Śmiałe idee są jak pionki w szachach:
mogą być zbite, ale rozpoczynają zwycięską partię.

Giną zawsze inni, bo gdy giniemy my, nie ma już innych.

Oddając cześć wrogowi, jeżeli jest wart tej czci, wytrącasz mu miecz z ręki.

Dominatorrr jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.