Po pierwsze, kanał #tibia.pl NIE_JEST kanałem strony
www.tibia.pl . Powstał jako próba połączenia Gerego z pl, ale że odzew z gerego był niewielki, to co po niektórym sie troszke pomieszało w makówkach (a może to wynika z waszej niewiedzy? whatever.) Kazdy kto jest modkiem na gerym, zarejestruje sie na qnecie, dostanie opa. tak samo jest tutaj. Jeżeli skończą mi się miejsca na flagi w L, to pierwszeństwo bądą miały mody, a nie użytkownicy, którzy czymś się wykazali.
@shae
Dokładnie. Tylko że większość ludzi jeszcze do tego nie dorosła, dlatego niestety cenzura musi być.
@Nekro
Dzięki. Ale mnie też newry puszczają (tak Kalduś, nie mogę się powstrzymać). Po prostu terapia szokowa.
>> Ma 14 lat, to chyba powinien go przypominac
nah, ale z tego co pamiętam na gerym, to potrafił tak objechać człowieka, że ten nie miał sie do czego przyczepić, zrobił to z głową, a nie po chamsku, na odwal sie. O to mi chodzi.
>> Czemu nie robie tego
[CIACH]
Więc czemu nie możesz potraktować kanału jako jeszcze jednego miejsca, gdzie powinieneś się powstrzymywać? Czemu nie przeklinam na IRC- bo nie. Nie możesz wytrzymać? To naucz się samokontroli, przyda się w życiu, nie tylko w tym jednym przypadku.
>>Ktos gada madrze i w ogole, ale go nie lubisz
[CIACH]
Dostanie. Jak ludziom się będzie podobać, to czemu nie? I nie ma tak, że kogoś nie lubię... Po prostu mam ciut odmienne zdanie niz on sam, co da sie rozwiazac na drodze pokojowej.
@Gewof
To nie byl pierwszy raz. Myslisz ze czemu kiedys kald tak narzekal na moj skrypt? bo wkurzalo go to, ze czesto wylatywal (to jest denerwujace, nawet kiedy masz autojoina).
Nie, nie jestem perfekcyjny. Nigdzie nie powiedzialem ze jestem (i bron mnie Boże od takiego stwierdzenia[jak gdzies powiedzialem, to pokaz, ukorze sie przed wszystkimi]). Byc moze zachowalem sie jak smarkacz. Chciałem przez to osiągnąć _coś_. Niestety, osiągnołem coś zupełnie innego- zazwyczaj jeżeli coś komuś się powie na forum publicznym, ta osoba zmienia swoje postępowanie. Coćby to było na siłę- taka jest socjologia. Ale niestety wyszło inaczej, czego żałuję. Co nie zmienia faktu, że rozmawialiśmy o tym na #teologia , oba logi są ciągle na moim FTP (problem w tym, że instalowałem nowego slacka i config mi nie działa, ale to zrobie w sobote [mam nadzieje]). Pytałem się też Kalda, czy mogę umieścić to na FTP, umieścić, było niebyło, w internecie, gdzie każdy może wejść i poczytać. Nie odbywałem z Kaldem żadnych innych rozmnów, niż te dwie na #teologii (o takim charakterze). Był tam Rank0r, own3d, Togashi, ty, Taliboy i jakos sie nie burzyliscie... (jak kogoś pominąłem, to z góry przepraszam). Bajdewej, chcesz moje logi? moge wyslać ci wszystkie (z tego miecha, inne pokasowałem) mało tego, wrzuce je na forum. Będzie równy rachunek, a przy okazji będziecie mogli wyciągnąć wszystkie brudy ze mnie. Zrobić ze mnie szmatę do wycierania podłóg. Jeszcze wam podziękuję.
Tak Gewofku, teraz chcesz odejsc z kanalu, tak jak kkiedyś z forum, czyli -=żałośnie=-. Twoja wola, ale flagi ci nie zdejmę. nie po tym wszystkim, co było na #. mam miejsce, nie musisz się rzucać pod nadjeżdżający pociąg, quasi-bohaterze.
@Hubert-pol
Zagłada też miał moda na tibia.pl, a opa ma dalej. i jakoś nie ma problemów z tym...
@Gimli
Dzięki.
reszta: patrz post shae .
@annyone
Dobrze rozumujesz. Ale zapomniałeś, że jest coś takiego jak
regulamin.
@she_devil
poczytaj wyzej.