Witcher w wielu miejscach grafiką dorównuje Crysisowi, bądź UT3, a i dialogi - ostatnio takie czytałem przy BG2 oraz P:T, wulgarne dowcipy, język biedoty w wszystkich ostatnich RPG tego nie było. Błędy dla mnie to jedynie powtarzające się modele postaci (cholernie wnerwia w późniejszych rozdziałach). Nie jestem fanem Sapkowskiego, do gry podchodziłem sceptycznie, nawet usunąłem po 2h gry, jednak po paru dniach ponownie zagościła na moim HDD i siedzi tam do dziś.
@Yoh Asakura
Oblivion posiada to co niewiele RPG dotychczas, ogromną ilość zdolnych fanów oraz potężny edytor: Zapewniam cię że gra w Qarl3 + OOO + MMM + mody na gildie, vv staje się jakieś 500% lepsza aniżeli oryginalna część. Mówisz że klimatyczne były misje DB, widocznie zapomniałeś o SI - według mnie genialnym dodatku. Jestem fanem TES od 1996 roku a zarazem kolekcjonerem różnorakich dóbr związanych z 'Pradawnymi Zwojami'.
Gothic 3 - owszem był fajny, jednak po przegraniu ok. 50h gra nudzi się niemiłosiernie, nawet ze względu na nowy PC nie znalazłem dość siły by przejść ją ponownie. Mam nadzieje ze Genesis przywróci dawny blask Gothic'om, ponieważ po 3 straciłem w nie wiarę.
Ekhm, ktoś przytoczył: Gothic 3 ma podobną grafikę do Wiedźmina - w Gothic'u niemożliwe jest właczenie AA, bądź HDR - dla mnie śmieszne ponieważ gra bez tego wygląda jak kilkuletni badziew oparty na UT 2.5.
Zgodzę się w stu procentach z Diegoverialanho system walki został stworzony dla niewidomych, tudzież dzieci z mało rozwiniętym stadium ruchowym. Boże, grając 30 minut w Gothic 3 przycisk myszy stękał jakieś 5x więcej niż podczas godzinnego meczu w Call'a 4.
Btw, mam zainstalowanego Community Patcha 1.5, polepsza coś w wydajności? - Nie
polepsza coś w systemie walki? - Nie
Żeby roczna gra cielą się na sprzęcie gdzie w UT3 gram na high z 55fps, bądź Crysisem który na medium/high wyciąga 30fps. Nie wspominając o Wiedźminie gdzie na out postach mam 40fps, a w indoorach ponad 75.
Jedyne co ten patch poprawia to w skrócie, XX zadań których twórcy ze względu na swoje wszechogarniające próżniactwo nie zrobili, niedziałające skille (to, to już w ogóle szczyt! Kupuje grę w której 1/10 talentów nie działa, ha!), bądz kwestie dialogowe które przez grube błędy nie zostały zawarte w grze.
/Cheers
Ostatnio edytowany przez M4r3X - 27-12-2007 o 10:57.
|