Temat: Wiedźmin-RPG
Zobacz pojedynczy post
stary 27-12-2007, 12:14   #150
Yoh Asakura
Użytkownik Forum

Yoh Asakura's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Emirates Stadium
Wpisy bloga: 3

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez M4r3X Pokaż post
@Yoh Asakura
Oblivion posiada to co niewiele RPG dotychczas, ogromną ilość zdolnych fanów oraz potężny edytor: Zapewniam cię że gra w Qarl3 + OOO + MMM + mody na gildie, vv staje się jakieś 500% lepsza aniżeli oryginalna część. Mówisz że klimatyczne były misje DB, widocznie zapomniałeś o SI - według mnie genialnym dodatku. Jestem fanem TES od 1996 roku a zarazem kolekcjonerem różnorakich dóbr związanych z 'Pradawnymi Zwojami'.
Nie rozmawiamy o modach, tylko o tym co zrobiła Bethesda. A Bethesda zrobiła gniota do potęgi, a to, że znalazła się grupa fanatyków, którzy dokonali niemożliwego i BYĆ MOŻE zamienili to w grę, w coś, w co da się grać, to już osobna kwestia.

Cytuj:
Ekhm, ktoś przytoczył: Gothic 3 ma podobną grafikę do Wiedźmina - w Gothic'u niemożliwe jest właczenie AA, bądź HDR - dla mnie śmieszne ponieważ gra bez tego wygląda jak kilkuletni badziew oparty na UT 2.5.
Zajrzenie do pliku .config albo .ini przekracza twoje możliwości ?
Cytuj:
Zgodzę się w stu procentach z Diegoverialanho system walki został stworzony dla niewidomych, tudzież dzieci z mało rozwiniętym stadium ruchowym. Boże, grając 30 minut w Gothic 3 przycisk myszy stękał jakieś 5x więcej niż podczas godzinnego meczu w Call'a 4.
Tu się zgodzę, system walki do porażka. IMO ten z dwójeczki jest najlepszy ;>
Cytuj:
Btw, mam zainstalowanego Community Patcha 1.5, polepsza coś w wydajności? - Nie
polepsza coś w systemie walki? - Nie
Żeby roczna gra cielą się na sprzęcie gdzie w UT3 gram na high z 55fps, bądź Crysisem który na medium/high wyciąga 30fps. Nie wspominając o Wiedźminie gdzie na out postach mam 40fps, a w indoorach ponad 75.
Jedyne co ten patch poprawia to w skrócie, XX zadań których twórcy ze względu na swoje wszechogarniające próżniactwo nie zrobili, niedziałające skille (to, to już w ogóle szczyt! Kupuje grę w której 1/10 talentów nie działa, ha!), bądz kwestie dialogowe które przez grube błędy nie zostały zawarte w grze.

/Cheers
A popatrz, mi najnowsze patche pozwalają m.in. na Radeonie 9600, Sempronie 2800+ i 1,5GB RAM grać na średnich detalach i to wcale nie ze słabym frame ratem. A na moim obecnym sprzęcie gram na maksymalnym i w żadnym miejscu mi się nie zacina.
A co do talentów - 1/10 to gruba przesada.

Ostatnio edytowany przez Yoh Asakura - 27-12-2007 o 12:16.
Yoh Asakura jest offline   Odpowiedz z Cytatem