Zobacz pojedynczy post
stary 27-12-2007, 13:08   #1726
Miku
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 04 2005
Lokacja: Targówek

Stan: Na Emeryturze
Gildia: Heat
Świat: Titania
Domyślny

a co moj post mial zmienic/wniesc? Nie bede sie z wami klocil na forum, bo to bezsens. Kiedys bralem w tym udzial, kiedy sam gralem w tibie i na tym forum udzielali sie ludzie typu Yapan, Vers, Komisarz, Skrzat (tak teraz tez cos napisze, ale zobacz ile). A teraz? Na zmiane pisze tutaj Kiko, Ader raz na jakis czas (ale jak pierdolnie to '10 a4') i Vilum. Poprostu to nie ma sensu. Kiko zna moje zdanie na temat tego co wypisuje na forum, nie mieszajac tego do rl, bo dla mnie tu i tu to zupelnie inny czlowiek. Ader wypisujesz sie tutaj, jakbys pisal jakies wypracowanie czy cos w tym stylu xD Masz sporo racji, ale tez naprawde sporo pierdolisz i badz co badz dla mnie masz zaduze mniemanie o sobie.

Wojna jak wojna, nie chodzi o to, ze to moi rl czy czasem tez cos zawalcze, ale dla mnie wygra CF/Oven, bo wy niedlugo i tak sie miedzy soba poklocicie.

Pamietacie Vilumy etc. jak mowiliscie ze Bolter/Sorcererr to tylko mieso do wojny? Wojne wygrali, robili co chcieli, dostali kicka z gildi, albo odnoszono sie do nich bez szacunku?

A i Ader sam piszac 'OWNED!' na koncu posta, dla mnie to bylo juz przegiecie. Mnie nie w*****asz, nie denerwujesz, co najwyzej irytujesz.

bez pozdrowien x)
Miku jest offline   Odpowiedz z Cytatem