Temat: Wiedźmin-RPG
Zobacz pojedynczy post
stary 27-12-2007, 14:11   #156
Yoh Asakura
Użytkownik Forum

Yoh Asakura's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Emirates Stadium
Wpisy bloga: 3

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez M4r3X Pokaż post
Owszem, AA się da zwiększyć na 2, ale nie HDR. Zacznijmy od tego że zacytowałeś całą wypowiedz nie fragment i nie domagaj się że odpowiedz na zadowalający cię fragment.

Nie zmienia to faktu że w G3 włączenie AA jest niemożliwe. Btw, nie mówimy tu o modyfikacji *.ini tylko o tym co dali nam twórcy, jest możliwość włączenia AA w grze? - nie. Nawiązuje do twojej wypowiedzi dot. modów z Obliviona.

edit: znalazłem to o czym mówiłem; na oficjalnym forum worldofgothic było takie coś mniej więcej: by włączyć AA przejdź do zakładki sterownika i przełącz AA i FSAA z pod kontrolą aplikacji na ręcznie i ustaw x4 - niestety nie wpływa to na bezpośredni AA w grze, widać że twórcy się opieprzali.

btw, jeżeli nadal jesteś za wymienianiem swoich bezsensownych argumentów zapraszam na PW, bądz email - nie róbmy offa tutaj.
1. Powinieneś się domyśleć, że chodzi o AA, ale nvm.
2. Tyle, że to twórcy przygotowali nam .ini bądź .config, w którym jest AA. A że nie działa to inna bajka, mi tam do szczęścia potrzebny nie jest. ale ty pewnie uważasz, że gra bez AAx666 jest do rzyci, cóż począć...
3. Znowu - dla mnie ten AA to badziew. Okropnie zaniża ilość klatek, a gdy grałem w np. Crysisa i z ciekawości włączyłem AAx16 to mówiąc szczerze jakiejś kolosalnej różnicy pomiędzy wyłączonym, a maksymalnym nie widziałem. No, a poza tym to miałem niezły pokaz slajdów, bez AA śmiga bez problemu na wysokich detalach.

btw: mam rozumieć, że dla ciebie gra jest dobra wtedy, gdy ma AAx16 i HDR, tak ?

Ostatnio edytowany przez Yoh Asakura - 27-12-2007 o 14:16.
Yoh Asakura jest offline   Odpowiedz z Cytatem