Zobacz pojedynczy post
stary 26-11-2004, 18:11   #53
Matfiej
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 03 09 2004

Domyślny

@n0ob mówisz, że na non-pvp ludzie się nie znają na dyplomacji ? To g.. wiesz. Gram na non-pvp, ale nie tylko. Pozatym to jest właśnie pokaz niewiedzy co to jest dyplomacja, według Ciebie dyplomacja to jest to kiedy mówisz gościowi, dawaj albo Ci dowale. Echh bez komentarza. Ludzie dyplomacja zawiera w sobie elementy straszenia siłą, ale nie są one niezbędne. Dla was poza siłą się nic nieliczy, jest to żałosne, dorośnijcie wreszcie.
Wtracasz się w dyskusję nie czytając jej uważnie, to nie jest kwestią, że każdy by chciał zobaczyć gnijące ścierwo kogoś, kto go zaatakował. Ale trzeba wychylić się trochę i spojrzeć poza czubek własnego nosa. Jak dowodzisz gildią decyzje przestają być już takie oczywiste, prywata musi i powinna zawsze zejść na drugi plan. I kto tu mówił, że atak na gracza o wyższym lvl nie ma szans powodzenia ? Nauczcie się wreszcie czytać ze zrozumieniem, bo to jak walenie grochem o ścianę.
Jak czytam Twojego posta to już wiem czemu wybrałeś taki nick. Masz mocno zawężony światopogląd, PvP nie jest głównym celem tibii z wyłączenie światów enforced PvP, I kto tu mówi o panicznym strachu przed PvP ? Polecam Ci przeniesienie się na Infernę, bo masz poglądy odpowiadające tamtym światom.
I zwróć uwagę, że dyskusja dotyczy nie pojedynczej jednostki, a jednostki będącej w gildi i działań jakie powinna podjąć gildia.
Pseudodyplomacja .... jeśli jeszcze nie dorosłeś do czegoś innego poza bitką, to nikt Cię nie zmusza do dyplomacji, kiedyś dorośniesz to zrozumiesz, że pięść to nie wszystko. Ale jako taki na razie nie nadajesz się na lidera poważniejszej gildii..
A Tobie polecam DarkEden, gra odpowiednia dla Ciebie, młócka i walka z innymi graczami, coś idealnie dla Ciebie.

@Leo ja tam bym niedał, niech sobie zarabia gość na czaskę, próbował bym zwiać a w ostateczności plecak do kosza albo do wody bym wywalił, niech nic ze mnie gość nie ma.

Ostatnio edytowany przez Matfiej - 26-11-2004 o 18:17.
Matfiej jest offline   Odpowiedz z Cytatem