Zobacz pojedynczy post
stary 27-12-2007, 19:12   #88
Kammp
Guest

Domyślny

Jestem gejem i dobrze mi z tym (chociaż nie zawsze tak było, w przeszłości miałem ogromne problemy z akceptacją samego siebie jako geja, co doprowadziło mnie do - na szczęście - nieudanej próby samobójczej), jednak nie wyobrażam sobie nie ukrywania się tutaj, w Polsce. Nienawidzę kłamać, ale w RL-u muszę to robić praktycznie codziennie, dlatego mam zamiar w najbliższej przyszłośći z tąd wyjechać, mam nadzieję że na zachodzie będzie "lepiej".

Co do normalności:
Cholernie nie lubię określeń jak 'normalny', 'naturalny'. Według mnie to tylko wymysł człowieka i coś takiego jak normalność/naturalność nie istnieje - to tylko sztuczny wymysł człowieka i to on definiuje co się w tych ramach znajduję, dlatego nie widzę żadnego powodu dla którego miałbym być "gorszy", bo jakaś grupa ludzi wkłada mnie do sztucznego, wyimaginowanego wora z napisem 'nienormalność'.
Co do małżeństw, adopcji, parady równośći:
Małżeństwa - oczywiście, że za.
Adopcja dzieci - nie w dzisiejszej Polsce. Tutaj takie dziecko miało by przerąbane życie, ale to już nie wina nas (gejów), tylko Polskiego społeczeństwa.
Parada równości - jestem przeciwny. Banda idiotów pokroju Roberta Biedronia (nie trawię faceta, uważa się za jakiegoś wielkiego przedstawiciela wszystkich gejów i wykorzystuje swoją orientację do zarabiania kasy - "gej z zawodu") w durnych kolorowych strojach jak z jakiegoś cyrku pogłębiających w społeczeństwie fałszywy, stereotypowy wizerunek geja, którzy nie rozumieją, że w taki sposób tylko pogarszają stosunek społeczeństwa do homoseksualistów.
  Odpowiedz z Cytatem