Homoseksualiści mi nie przeszkadzają, tak samo jak nie przeszkadzają mi biseksualiści i heteroseksualiści, dopóki ich orientacja nie zaczyna się objawiać publicznie. Tak samo, jak w*****a mnie damsko-męska parka, która publicznie się całuje w sposób mało subtelny, tak samo homoseksualistów, czyniących podobnie, najchętniej bym czymś ciężkim naprostował.
A w domu róbta co chceta.
Cytuj:
Chcą powstrzymać dyskryminację swojej "odmienności"?
|
Fakt, przyznam się. Osobiście skopałem ostatnio dwóch homoseksualistów, których spotkałem na mieście. Innego dnia z kumplami rozbiłem gejowską imprezę - siedmiu rannych, dwóch zabitych.
Pieprzenie, że homoseksualiści są dyskryminowani, jest śmieszne. Nikt im nie broni 'homoseksualnić' się w domach, a że nie mogą zawierać małżeństw i adoptować dzieci, to wina społecznego podejścia do sprawy, które kształtowało się przez wieki.
Cytuj:
Nie popieram tego co robi ale też nie traktuje go inaczej niż pozostałych współpracowników. Choć trzymam dystanssss.....
|
Jeśli nie trzymasz dystansu do innych, to traktujesz go odmiennie.
Cytuj:
Co prawda dotyczy to tylko kobiet, ale zawsze. Poczytaj o partenogenezie.
|
No, no. Kiedy chodziłem do gimnazjum to parę panien z mojego rocznika doświadczyło tej partenogenezy osobiście = ) Argument jak kulą w płot.
Cytuj:
wiecie że Leonardo da vinci był homo?
|
I nie on jeden.
Cytuj:
Niestety w Polsce nie można o tym głośno mówić
|
Można. Tylko po co? Czy heteroseksualiści chodzą i głośno mówią, jak to dobrze/niedobrze mieć taką orientację?
Chociaż sądzę, że miałeś raczej na myśli powszechny brak akceptacji dla gejów i lesbijek, którzy nie ukrywają swojej orientacji i spytani o nią, odpowiadają szczerze.
Cytuj:
Poza tym samą nazwą obrażasz takich ludzi. "Homo, Bi? Normalne?" Czy według Ciebie ci ludzie są nienormalni?
|
Jeśli normą jest to, co czyni większość, to homoseksualiści są bardzo nienormalni. Ale tu wchodzimy na trudny temat NORMALNOŚCI, którego nie rozwiążemy.
Cytuj:
Z tego wynika, że lesbijki są ponad gejów. Jest to niesprawiedliwe traktowanie, nawet już nie jako gejów czy lesbijek - tylko jako ludzi.
|
Z tego, co zaobserwowałem u swoich znajomych, faceci stawiają gejów ponad lesbijki, a kobiety dokładnie na odwrót. Myślę, że to ukryta homofobia z nas wyłazi = )
Cytuj:
To samo z adopcją dzieci. Co jak co ale ja bym naprzyklad ostro sie w*****l jak bym zamiast matki mial drugiego 'tatusia'.
|
Gdyby Józek z mieszkania nr 8 również miał dwóch ojców, twój sprzeciw byłby mniejszy, uwierz. Problemem nie jest dwóch ojców, tylko społeczne napiętnowanie "cudownych dzieci dwóch pedałów". Oczywiście ta sama płeć obojga rodziców mogłaby być przyczyną pewnych skrzywień psychiki, ale nie oszukujmy się - wielu rodziców robi ze swoich dzieci kaleków emocjonalnych bez względu na preferencje seksualne.
Cytuj:
Hitler sam byl homoseksualista -.-
|
Zabawne, był też Żydem.
Ogólnie, to Wald jednak powinien zamknąć ten temat w cholerę = )