Umh...! Dobra widze ze malo kto da glos na Pandorie a czekac mi (wam pewnie tez) niechce to ustalmy ze gramy na Kyrze (mam nadzieje ze nikt nie bedzie zly ^^). Jesli ktos jest calkowicie przeciw niech napisze swoja propozycje ale z pelnymi wyjasnieniami i argumentami xd
Teraz Titania. Tam rowniez jest sporo Rookstayerow (Rodzinka Klockow, Haltonowie etc.). Niewiem jak jest teraz. Na titani maja swietnego rookstayera - Pana Klocka ktory organizuje mase ewentow i imprez. No taaaaak, ale jak juz bysmy byli zorganizowani (niewiem jak reszta ;]) my rowniez moglibysmy robic ruznego typu ewenty.
Czemu Kyra!? Dlatego ze wiekrzosc na nia glosuje, Znax jest nie zdecydowany, mnie to jest juz obojetne (byle by zabrac sie do gry xD). Dopisek wezmy... no jaki? Chyba nie bedzie zle jak wezmiemy avanger? Ok to ja juz robie postac na KYRZE. Wiec ci ktorzy chca dolaczyc do "gildii" nich zakladaja postac z nickiem:
NICK_Avanger Bez "s" na koncu bo to liczba mnoga jest.
Sory ze tak decyduje (mozna powiedziec ze troche zazucilem co nieco) ale niechce mi sie czekac w nieskonczonosc a po drugie zawsze mozna postac skasowac lub tez sie dogadac.
@p.s.
Dawajcie tu swoje nicki na Kyrze (oczywiscie te z dopiskiem) ^^.
@edit
Ja juz postac mam ;p O to nick:
Pacz Avanger