Zobacz pojedynczy post
stary 26-11-2004, 20:11   #18
Vegefa Ziom
Użytkownik Forum

Vegefa Ziom's Avatar

Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: skąd? Z dużego pokoju

Vegefa Ziom ma numer GG 6128566
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vanessa
Jesteś pewien, że GMowi się podaje??
A ja Ci dam cytat z Security Hints (www.tibia.com):

"Please always keep in mind that neither gamemasters nor members of the CipSoft Team will ever ask you for your account number or your password. Never give away your account number or your password to other people, not even to the CipSoft Team."

W wolnym tłumaczeniu:
"Proszę pamiętać, że nawet Game Masterzy czy członkowie CipSoftu nie mogą pytać Cię o Twój numer konta czy hasło. Nigdy nie dawaj acc i hasła innym, nawet członkom CipSoftu".

Moja rada:
Nie podawać nikomu, nie wpisywać na żadnej stronie (oprócz www.tibia.com), nie ściągać żadnych "nowości" do tibii, nie ufać ludziom, którzy twierdzą, że oddadzą Ci coś za darmo (jak zarejestrujesz się na ich stronie, czy "potestujesz" ich nowy cheat do tibii). Skanować kompa w poszukiwaniu keyloggerów i używać firewalla.

Pozdrawiam
Miło mi to czytać, ale cóż, ja dostałem bana za to, że nie podałem GMowi swoich passów(byłem podejrzany o kopiowanie itemkków, lol), ale nie miałem chyba wyboru, musiałbym podać passy, choć tego nie zrobiłem, nie podałem passów(co nie jest ofcjalnie karalne) i dostałem bana. Nie uszczęśliwiłem się zbytnio po tym jak wysłałem list do Cipów z serdeczną prośbą o wyjaśnienie, niesłusznego bana, ponieważ żadnych przedmioów nie kopiowałem, nie mam pojęcia czy wogóle ktoś to przeczytał. FAQ :/ Noi co tu zrobić w takim przypadku? Wyjścia nie ma, tyle wiem, tak samo jak wiem, że gdyby Cipy dowiedziały się o Gmie hakerze to pewnie i tak by mu nie podziękowali za współprace...
PS. Firewalla trzeba używać zawsze, jak się nie ma to jest się takim newbie, bo jak się ma porty wszystkie pootwierane to o haka nie trudno i co wtedy? Piszesz to Cipów. FAQ :/.

Podsumowując nie ma sprawiedliwości w tibi. Nic a nic...

Ostatnio edytowany przez Vegefa Ziom - 26-11-2004 o 20:12.
Vegefa Ziom jest offline   Odpowiedz z Cytatem