Nie zamierzam sie wykłócać o głupstwo ale:
Cytuj:
Nawet jeśli pierwszy tekst jest podobny - to już dalsze nei mają ze sobą nic wspólnego, nie zauważył?
|
Jak już pisałem, chodziło o przesłanie z pierwszego i drugiego obrazka (reszta gównowarta, tak jak i fake), zauważyłeś?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wikipedia
Prawo autorskie (ang. copyright, symbol: © ) – pojęcie prawnicze oznaczające (1) ogół praw przysługujących autorowi utworu albo (2) przepisy upoważniające autora do decydowania o użytkowaniu dzieła i czerpaniu z niego korzyści.
|
1.Nie wiem po co to wstawiłeś, pojęcie praw autorskich znam a i nie ma to nic wspólnego z tym co napisałeś pod tym.
2.Czyż autor winien wstawiać słynny znaczek '©' żeby było wiadomo że jest autorem właśnie tego?
3.Z tymi prawami autorskimi chodziło o to że większość młodych twórców korzysta z już sprawdzonych metod (tu fake'ów), nie była to przestroga dla ciebie tylko dla ogółu.
4.Nie twierdze że zerżnąłeś coś z mojego 'gównianego' fejka ale że jest podobieństwo, była to przestroga żebyś szukał bo jeden teskt nie bawi dwa razy.
5. Nie było cie rok? Ok, spoko (jak to mówią pokemony ;s), ja nic nie twierdze, powodzenia w dalszej pracy.
/Atom