Wstęp
Widziałem już dużo Tematów o tym Gdzie dostać się do minomaga, albo do ghoula.Wszystko to na razie niemożliwe, ale kto wie
.Postanowiłem Zamieścić ten spis żeby nie tworzyć nowych tematów, chciałem zebrać wszystkie tematy w 1 kupę.Opisze tu ghoula, minomaga, spike sworda i inne.Bede Dodawał jak na coś wpadne
Spis
1.Spike Sword
2.Minotaur mage
3.Ghoul
4.Brass armor
5.Teleport do Mintwalin
Wygląd
Zrobię to w Następujący sposób.Będzie:nazwa,zdjęcie,opis,Pytania i opowiedzi
Spike Sword
http://img245.imageshack.us/my.php?i...d3107e0zt0.jpg
Opis:
[ITEM]Spike Sword[/ITEM] jest jednym z niektórych legendarnych mieczy na wyspie Rookgard.Jest wiele teorii ta jego temat.Jedni mówią że można go zdobyć inni że jest tylko na zachęte pójścia na maina.Jego atak wynosi 24 a obrona 21.
Lezy na wyspie W stronie PACC.Jest otoczony ze wszystkich stron ogniami
Pytania i odpowiedzi
Czy da się Zdobyć Spike Sworda? - Obecnie nie
Jest jakiś Teleport na wyspę ze Spike Swordem? - Nie, aczkolwieg mówi się że teleport z komnaty minomaga tam prowadzi
Dlaczego ludzie chcą Zdobyć spike Sworda? - Ponieważ jest to najlepszy z mieczy na rookgardzie
Czy Spike Sword ma jakąś swoją inną nazwę? - ma zwie się on na rooku Sword of Fury (SoF)
Minotaur Mage
Opis
[MONSTER]Minotaur Mage[/MONSTER] jest najsilniejszym potworem na rooku.Ludzie dużo razy szukali klucza ale prawie żadnemu się nie udało.Mówi się że [CHAR]Sunrise[/CHAR] go zabił, ponieważ znalazł klucz ale to tylko legendy.Jedni moówią że Z niego wypada Spike Sword, inni że Teleport w jego komnacie jest na wyspe z Spike Swordem
Narazie nie mogę pisać później bedzie reszta i usuńcie mój drugi temat bo niewiem czemu sie taki sam zrobił