@Gimli : nie przyczepiam sie do slowek, tylko do sensu zdania. Po prostu wyszlo na to, ze skoro nie dostaje sie opa za zaslugi, to tylko za to, co sie robi na IRCu.A jakos nie przypominam sobie, zeby Estrie zrobila cos wiecej niz ja, walrock czy ktos tam inny...I dalsza czesc zdania :
Cytuj:
Jak juz wspomnial Gonzo, to nie jest kanal strony tibia.pl, to jest kanal ogolno tibijski, ktory zreszta mial na poczatku "pogodzic" ( nie moge znalezc innego okreslenia, mimo ze to tu nie pasuje ) tibia.pl i tibia.gery.pl . Jako ze od tibia.gery.pl odzewu zbyt wielkiego nie bylo, to wszyscy odnosza wrazenie ze to jest kanal naszej strony. Nieprawidlowe wrazenie. Zreszta, gdyby to byl kanal strony tibia.pl to opa mieli by tylko modowie. Bo czym zasluzyl sie np.taki gewof probujacy teraz ponownie robic z siebie bohatera, robiac dramatyczne odejscie z #tibia.pl, dla strony/forum? On dostal opa tylko za dzialalnosc na IRC.
|
W dalszej czesci zdania nie ma nic, co by tak bardzo zmienilo sens zdania, zeby moje wnioski byly bezsensu.
------------------
@Scor :
Cytuj:
>> Ma 14 lat, to chyba powinien go przypominac
nah, ale z tego co pamiętam na gerym, to potrafił tak objechać człowieka, że ten nie miał sie do czego przyczepić, zrobił to z głową, a nie po chamsku, na odwal sie. O to mi chodzi.
|
Jakbys krytykowal goscia za to, co ROBI ZLE i bylaby to konstruktywna krytyka, a dostawal w odpowiedzi "twoj stary" albo "i h*j ci w d*pe", to tez zaczalbys tak krytykowac...A jakos nie widze, zeby ludzie kaldrickowi odpowiadali na jego poziomie.Czemu? Bo sami nie osiagneli takiego poziomu.
Cytuj:
Więc czemu nie możesz potraktować kanału jako jeszcze jednego miejsca, gdzie powinieneś się powstrzymywać? Czemu nie przeklinam na IRC- bo nie. Nie możesz wytrzymać? To naucz się samokontroli, przyda się w życiu, nie tylko w tym jednym przypadku.
|
A czemu wnioskujesz, ze nie moge sie powstrzymac? Staram sie zbytnio nie przeklinac na IRC, tak samo jak w necie. Ale jak raz na jakis czas powiem "k*rwa" na IRCu i nadal uwazasz, ze to tak brzydko, to mi to powiedz.W twoim towarzystwie bede staral sie jeszcze bardziej kontrolowac w tym zakresie~
Cytuj:
Dostanie. Jak ludziom się będzie podobać, to czemu nie? I nie ma tak, że kogoś nie lubię... Po prostu mam ciut odmienne zdanie niz on sam, co da sie rozwiazac na drodze pokojowej.
|
Tzn wszystkich lubisz i w ogole? Nie znasz ludzi, ktorzy dzialaliby ci na nerwy, od samego poczatku? Nie chcialbym nic mowic, ale gosciu ci sie "nie podoba" to ludzie musza popierac go i w ogole.Natomiast ty lubisz Estrie, ciach bach i za pierwszym wejsciem na kanal ma opa...Wiem, twoj kanal, ty rzadzisz, ale niesmak pozostaje...Ale to tylko moje zdanie.A ja moge sie mylic.
Ale ogolnie widac, ze starasz sie zlagodzic sytuacje. To dobrze.Ale nie lepiej bylo po prostu pogadac z kaldem na osobnosci, estrie troche "odczulic" na netykiete & przeklenstwa i byloby po sprawie, zamiast robic afere?
Aha, jeszcze jedno. Mozecie nie mowic na gewofa "bohater"?Bo wcale nie stara sie zgrywac bohatera.Po prostu zawiodl sie na kilku osobach i odchodzi, przeciez ma prawo? Nie pasuje mu channel, to sobie idzie...Proste? Gdzie to bohaterstwo? Bo ja nie widze....