Cytuj:
Jakby dokonczyl operacje lew morski,wygralby a tak to wielka brytania byla wolna zolnierzy desantowali tam potem na plaze normandi i ma hitler drugi front O gdyby inaczej rozegral kampanie na wschodzie np skierowal wszystkie sily na moskwe a nie rozdrabnial sie tak to tez by wygral gdyby nawet japonia zaatakowala zsrr od zachodu tez by wygral
|
Udajesz eksperta od militariów i II wojny? Ja wiem, że się nie znam,a le tobie nawet symulacja nie wychodzi.
Cytuj:
Gratuluje zapoznania sie z polityka panstw alianckich na poczatku II wojny swiatowej (choc wtedy chyba aliantow nie bylo nawet...). Ich polityka polegala na przymykaniu oka na kolejne podboje (przed i w czasie wojny), az sami nie zostali zaatakowani. Najlepszym przykladem jest zajecie Austrii przed wojna bez zadnego wystrzalu.
|
Zapoznałem się, miałem to przed świętami w szkole i wiem, że w Austrii rzeczywiście powitali Hitlera dość hucznie, a Czesi sudeccy sami połamali szlabany graniczne, ale wydaje mi się, że jakby on wciąż i wciąż podbijał kolejne państwa, to inne mocarstwa poczułyby się (w końcu) zagrożone. Przecież obietnice Hitlera okazały się bzdurami.