Zobacz pojedynczy post
stary 28-12-2007, 20:38   #6828
knight-kuba
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 04 2007
Lokacja: exiva pls

Profesja: Elite Knight
Świat: vinera
Poziom: 18
Skille: wysokie
Poziom mag.: 4?
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Danickas Pokaż post
Paladyn Lvl 33 skille 70/54 gdzie expić?
masz sporo mozliwosci:
dwarfy guardy sporo zarobisz w kazdej kopalni
beholdery pod thais/na fibuli exp calkiem lo0ot fajny rowniez
poh cyce mino slimy czsami drag gs solo/z blokerem

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bagero Pokaż post
Gdzie najlepiej expić sorciem 19 level 15 mlvl, eq dobre. Podkreślam, że zbieram na pacc więc chcę wyciągnąć jak najwięcej kasy a nie expa.

njalepiej na ghostlandzie zbieraj wszystko co sie tylko da od gp poczawszy przez viking i brass helmety az do swordow macy i brass shieldow mozesz siedziec w kazdej dziurze na -2
ewentualnie mozesz na zamku kolo ab robisz rowniez bag loota ale bardzo duza sansa ze ci go ukradna

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vinteror Pokaż post
Witam.
Mam dylemat... Mam 16 knighta skille 48/48 (wbijam 50/50 większych nie) oraz pacc
i nie wiem gdzie mam expić. Ekwipunek to :
Crown Armor
Crown Helmet
Scarf
Plate Legs
Vampire Shield
Orchish Axe
Leather Boots
Chciałbym taki exp żeby z 1,5k/h wyciągać kasy(z lootem) no i nawet fajny exp. Proszę także żeby nie było większego waste
Z góry thx

na kazdym tobie na -1 wyciagniesz ponad 1,5k/h robiac lootbaga z samych brass i vikingn helmetow albo mozesz isc na scraby na darashie badz mino (rowniez na darashi) robiac loot baga zarobisz ~4k/h jak nie wiecej...:-)

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Frodoriver Pokaż post
Gdzie i na czym mogę expic Knightem ze skilami 66/65? nie mam pacc. a moje eq to bs, dragon shield, p legs, warrior helmet, k arm. Żeby west nie bylo. Moj lvl to 31. Na DC probowalem dojsc to zlurowai gsa i padłem;/ a wiec?

masz kilka mozliwosc cycle na mounten sterum ( nie pamietam jak sie pisze), rowniez zamke kolo ab, minttwall ale bez postmana ciezko z wyniesieniem loota badz na dc tylko inna droga;p (ktora istnieje)

Ostatnio edytowany przez knight-kuba - 28-12-2007 o 20:54.
knight-kuba jest offline   Odpowiedz z Cytatem