Kończysz? dla mnie nie zacząłeś ... Żadnego argumentu, żeby wystawić to na forum. Podsumowując:
1. Napisałeś tu, że kończyłeś expic... Więc czemu biłeś mojego (mało ważne) Ale po chu* płaczesz, że ja bije Twoje? (Może chcesz zabłysnąć na forum... znaleźć kolegów... Pokazać że istniejesz..?)
2. Moja siostrzenica to tylko przykład tego, że zachowujesz sie jak dziecko. Ale baranie musiałeś coś głupiego napisać..
3. Znam realia dotyczące życia GM-ów i ich obecności.. i wiem, że Ci nic nie zrobią.. Ale raport zawsze trzeba dać z nadzieją, że Cię wytępią.
4. Chciałbym Cię zobaczyć expiącego na -2.. Nagraj mi jakiś filmik i wrzuć na youtube.. zobaczymy gdzie masz więcej expa.
5. Kłucić się z z nOObem?;> Masz na monitorze lusterko ?;>
6. Podniecałem się assasinem?;> To Ty się podniecasz na forum, że ktoś ci wybił 4 Smuglery i z 8 WW... ;> I to Ty płaczesz przed całym serwerem.
7. Bloczyłem cię?;> Gdzie?... miałem follow, więc niestety nie miałem jak Cię bloczyć...
8. Skończyłeś już...? Spuściłeś się? Nikogo to nie obchodzi!
9. Nikt się nie czepia? Może dla tego, że tu 80% osób używa bota.. A ja się przyczepiłem akurat do ciebie, bo niedość, że sobie używasz jakiś bocików (mniejsza o to) To jeszcze noobisz...
10. Teraz można to uznać za skończone