Temat: Serwer Tylko ETERNIA
Zobacz pojedynczy post
stary 28-12-2007, 22:10   #4699
Eluss
Użytkownik Forum

Eluss's Avatar

Data dołączenia: 18 06 2006
Lokacja: Prabuty

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Eluss
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Street Elite
Świat: Eternia
Poziom: 51
Skille: 77/51
Poziom mag.: 13
Eluss ma numer GG 7769984
Domyślny

Huh, wyszlo na to, ze gram druidem, poprostu bardziej mnie jara uzywanie mocnych run itp. Sio ftw

No i pierwszy dzien moich zmagan

1st Adv

No i problemy, na minosach na darashi kolo sie wrabal mi na mino guardy itp, no dobra... uznajmy to za publiczne miejsce, malo tego! zabijal moje minosy... dobra ja sie pytam luzno a tu

No i zdziwko P Mowie spoko... zrobie ss potem sie cos zrobi...
Nagle gada do mnie jego kumpel czemu robie ssy jak tamten mnie insultuje i ze zle robie, mam mu pozwalac bic moje potwory i isc z tego expowiska... Mowie ok... zachowam spokoj... Wychodze z Expa i jeb...
Wpadl po mnie ten kolo Stilox z druidem Syndraco... Mowie spox.. ale nie, exori , exori mort, (ja uh) Sd Jeb Sd padlem...
Mowie spox... zdarza sie i tu pisza nagle

lol! No to gdzie tu sprawiedliwosc??!! No trudno... Ale taki reason to nie reason... Kumpel sie pytal czemu mnie ubili i chcial ss a oni "Forgot to do"... lol? no trudno... sprobojemy to wyjasnic z kumplemy ktoremu bardzo dziekuje za kazda pomoc

Jerhyn, masz zamiar zorganizowac jakas grupe oporu (zorganizowana) przeciw tym PA?? Jak tak to ja w to wchodze.... nie wiem jak ale wchodze... Ale raczej 51 RP...
Pozdro // Eluss
Eluss jest offline   Odpowiedz z Cytatem