Temat: Only Honera
Zobacz pojedynczy post
stary 29-12-2007, 12:15   #4404
Sir_Piapi
Użytkownik Forum

Sir_Piapi's Avatar

Data dołączenia: 19 11 2006

Stan: Zbanowany
Imię: ~Fokus
Profesja: Elite Knight
Poziom: 102
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Chai Renn Pokaż post
@Sir_Piapi

Ale z was eful trapery , pograli byscie na Celescie to inaczej byscie gadali , tam to dla zabawy trapuja . Ale teraz Karoleer przestal grac to zrobilo sie troche luzniej tylko ze Recon pozostał xD
Nie mam zamiaru przenosic sie na celeste, trapy na celescie i na honerze to dwie takie same rzeczy, ja przykladowo zajaralem sie tym wlasnie z celesty wiec probuje robic to samo na zajawce, nie dla kasy i zasranego lootu tlyko dla kary zeby jakis typ nie czul sie bezkarny, skoro grasz na celescie to wiesz co znaczy pokarac kogos i zorac go jak psa gdy w*******a ci sie notorycznie na spawn >.>
Chyba ze to ciebie kulaja jak zyda to juz nie bede nic mowil.
@Nikaia
n/c ziomek, nie wiem do czego dazysz ale smieszn(a)yyy nie jestes i mnie to nie rusza ze jedziesz po mojej gildi, czy tam smiejesz sie z tego co robisz, ty wolisz expic blackd na malpach ja wole pozabijac z kumplami
Dla mnie nie licza sie pierdolone cyferki w logu na default, rob i mow co chesz ja juz ci grozic nie bede bo jezeli chodz troche potrafisz grac albo masz odpalone blackd zakladka mana i hp to samo ci sie wyleczy -.-

Gdybym był tobą też bym chciał być taki jak ja!
Sir_Piapi jest offline   Odpowiedz z Cytatem