Dodatkowy pomysł na update:
- wprowadzenie statusu/opisu na vip liście: np. dostępny w depo, expie, nie pisac itd.
Według mnie bardzo przydatna opcja, bo często gdy expie odzywa się do mnie po 5-10 osób i nie chce mi się do każdego pisac, że jestem zajęty (ignora też kolegom nie dam przecież;p)
edit:
Co do ice rapierów, zrobiłem testy 10 ice rapierów - best hit w człowieka wszedł 155hp (najlepsze jest to, że ja best hit z mystic sworda mam 175hp;p). Taka ciekawostka, gdy trzymasz ice rapiera w ręce i użyjesz exori - ice rapier znika;p
Kanq: nie zgadzam się z żadnych słowem które napisałeś:
a) jestem knightem, ale nie czuje się pokrzywdzonym po update
b) profesje powinny expic z taką samą szybkością (obecnie dobremu graczu ciężko dednąc na potworze nie mając lagów)
c) co mnie obchodzi 50lv knight? ja mówie sytuacja 30lv sorc vs 30lv pal - sorc robi 2fe i z zaskoczenia ubija 30lv pala - natomiast pal nie ubije z zaskoczenia 30lv sorca - brak balansacji)
d) właśnie hlv palowie używają as to expienia

Przy pk także as idą w ruch - wyjątkowo tanie w stosunku do ceny (pomyśl płacisz 20gp za hit jak się rozpadną po 5 razach - a walisz hity po 200hp+ w ludzi

)
e) knight jest słaby w magii jednak powinien miec korzyśc z souli (inaczej sytuacja jest nie równa bo reszta profesji ma większe korzyści z pacca itd.). Inna sprawa, że knight mimo, iż jest słaby w magii to posiada kilka mocnych czarów, które są określane przez clipsoft jako nie czary tylko specjalne ataki. Tak samo można zrobic to z soulami.
f) "postac magiczna powinna miec jakas szanse ucieczki przed wysokopoziomowym knightem lub pallem" - a odwrotnie już nie powinno byc? To jest cholernie niesprawiedliwe. Patrz sytuacje - 4 sorców 60lv bije kine 70lv (bloczą go i ubijają na otwartym terenie); inna sytuacja: 4 knightów 70lv bije sorca 60lv (podbiegają walą melee, exori i jak sorc gra dobrze to walnie szybko magic shield, później już tylko great haste + time ring i na otwartym terenie ucieka do depo). Gdzie tu balansacja?