Temat: Serwer SS'y z Astery
Zobacz pojedynczy post
stary 29-12-2007, 13:41   #8584
Vhaloir
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 11 2006
Lokacja: Szczecin

Stan: Usunięty
Domyślny

farla@
Spokoooojnie... Wdech-Wydech.
Lepiej?
To przejdźmy do sedna.

Powiedziałeś, że gówno potrafie. Dlaczego? Bo nie wbijam 200k expa na dzień? Ja przynajmniej nie expie do tyłu i nie daje się hackować jak ostatnia lama. A tak na marginesie... powiesz mi ile masz fragów? Bo tutaj na pewno nie jesteś lepszy. Pisałeś coś o usuwaniu postów... tak, prosiłem modka żeby usunął te posty bo nie widzi mi się kłótnia z gnojami z chaotic, którzy potrafią tylko rzucać bezpodstawne oskarżenia i bluzgi w każdą stronę świata.

Cytuj:
grasz tyle zcasu a nic jeszcze nie osiagnales
Wy nie używacie mózgu/nie umiecie czytać czy po prostu jesteście pojebani aż tak bardzo? Setki razy pisałem, że te kilka cyferek przy lvl to dla mnie gówno warte pixele O; Wole choćby polować na dekoracje do domku :<*. Przeżywacie te pixeloze jakby to było całe wasze życie.

Cytuj:
twoje wypowiedzi sa bez sensu np: ssij.
Chaoticowe wypowiedzi są tak lewe, że wystarczy głupie 'ssij' i po sprawie ;s.

Cytuj:
A no sry osiagnales status najwiekszego debila forum
Lepszy największy debil forum (twoja gildia mi taki status dała o:? ) niż największy/a lama, dzieciak, noob zarówno forum jak i astery. Uwierz mi, że nawet nie wiesz ile osób tak uważa ;s I tyczy to się zarówno Ciebie jak i twojej madafaka pr0 gildii.

*np. takie

@Edit
Cytuj:
Chyba nawet z blokerem biegasz po slimach i beho.... Jak kto lubi...
XDDDD
Pierdolisz jak Chaotic.
Na jakiej podstawie napisałeś swoje zarzuty?

kkkk, idę na roty z blokerem, tylko przygotuje 10bp sd :s.

Cytuj:
Wole 'pierdolić jak Chaotic', do których osobiście nic nie mam niż biegać po slimach i ponoć fragować, jeszcze ani razu nie widziałem tam ciała człowieka, chyba, że witcha lub tam przy ognisku....
Znasz kogoś, kto boci 24/7 do tego na afku? I to w takim miejscu, gdzie zabić kogoś afkującego przez 5 min~ to nie problem dla 20lvl'a? To jest tylko jedno z wielu miejsc które jest przez nas sprawdzane i nie zawsze siedzi tam jakiś bot/afker.

btw. widzę, że ten temat został zoownowany przez haotików i innych pro players. Wracam na swój, bb : <.

Ostatnio edytowany przez Vhaloir - 29-12-2007 o 16:02.
Vhaloir jest offline   Odpowiedz z Cytatem