Zobacz pojedynczy post
stary 29-12-2007, 13:50   #77
Rav
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 06 2007
Wpisy bloga: 1

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pufaa Pokaż post
Taki temat już chyba byl ale za duzo bym sie naszukal wiec tworze nowy.

Umieszczajcie tu nazwy (i ew. opis) broni, armorow, jakie mieliscie na rooku najlepsze, ew. opis ciekawszych (np. slyszalem ze na rooku sa banany) rzeczy.

Ja mialem:
katana (z questa)
copper shield (z questa)
leather helmet (tez z questa )
studded legs (wypadly z orc spearmana)

teraz zalozylem nową postac (na Julerze jak zwykle)
Flaming Szef, na razie malo nią gralem (w 2h zrobilem 7 level) i nie zmierzam isc na maina.... moze kiedys dostane spike sworda (a moze fire, bo nie pamietam co ten koles z antiki dostal) od Cip-ow. Zrobie w koncu tego questa z Minotaur Magiem... a myslalem ze on tam jest dla jaj slyszalem ze na rooku jest ghoul ale watpie... nie wiem gdzie niby. moze na wyzszym levelu da sie rozkopac inne czesci grobow (ale to tylko moje przypuszczenie)... nie wiem, ale podejrzewam ze bedzie ciekawie

Cipy nie dali nikomu nic? ;o A jesli chodzi o rarki to na najstarszym swiecie mozna spotkac takie cos jak brass armor Kiedys dostepny z mino obecnie nie do zdobycia no tak to jest. Dawno temu byl jeszcze taki blad co do tego keidy sie zrookowalismy z maina nasze eq pozostawalo na sobie i w ten oto sposób na mainie byl miedzy innymi scymitar ;o Oczywiscie gdyby sie nie lansowali to by pewnie do tej pory na swoich rookmasterach posiadali te nice eq. offtop sie zrobil ;p

Moje eq:

Najlepsze jakie moze byc na dzien dzisiejszy do zdobycia
Rav jest offline   Odpowiedz z Cytatem