Dobra spoko ziom... tylko powiedz mi co Ci da Twoja dyplomacja jezeli swoich argumentwo nie mozesz poprzec sila ? wylumacz mi plx ... dla mnie to jest DZIWNE do granic mozliwosci... jaka dyplomacja skoro nie masz najmniejszych argumentow przeciw agresorowi ... co mozesz zrobic na tym swiecie co grasz ... pojsc w 4 sorcow na anihilator ? omfg...rzucic 4 lub wiecej UE ? lol... czlowieku.... skoro chcesz sie wypowiadac w tkaich kwestiach przenies sie na PvP ...i zobacz co to jest zemsta, strach, tespekt przed tymi WIEKSZYMI, trening PvP... By The Way nie znasz mnie nie znasz mojego poziomu intelektualnego wiec nei gadaj mi tutaj o tym co powinienen robic... lol ... graj sobie na jakiejs securze- nie szanuje ludzi ktorzy tam graj - rook rox ... lol ? try 2 kill me ... ;p
/post pisany po 0.7 wodki ... wybaczcie orty ;]
nie chcesz zobaczyc scierwa kogos kto cie tlukl namietnie ? to jestes .. DZIWNY o_O pacyfista? zabil mnie to Bog tak chcial? chwala mu za to ?sec zrobie sobie skulla i niech mne zgnoi jezcze raz ...
lol ... ja tylko zapodaje ze ty nigdy nie stales na huncie i nie zadarles wczesniej z 80lvlem bo nie powiedizales mu U are the best tylko U are fuckin powerabuser... sprobuj... wejdz na serv ze systemem ze skullami i sprouj cos osiagnac..... ;cala ta dyskusje czytalem kilkakrotnie ... nie pisze postow
beznamietnie nie znajac meritum sprawy
be Te Wu nie mowie ze nie znasz sie na dyplomacji ale mozesz takiemu byle - komu co nahjwyzej ZASSAC ... bueheheh ... co mu powiesz ... 'zluruje na ciebie 353463 135325 guardow i masz w*******' jaki mozna wywrzec nacisk bez uzycia sily? zaden.. koro tak kozaczysz chloipcze to SAM zancznij grac na infiernie z rozwiajzuj sprawy dyplomatycznie ... <lol>
wiesz ziom jak masz zamiar po mnie jechac to prosze bardzo ty tez krysztalowy nie jestes... GILDIA to nie PRYWATA ... z reszta idz na cycki na non-pvp bo mi szkoda juz literek powoli... pgraj na swiecei PvP to pogadamy ;p
mam nadzieje ze sie natest servie kiedys spotkamy i wtedy chce wdziec twoja yplomacje i humanitaryzm ...
skoro wykazujesz sie TAKA OGROMNA WIEDZA to powinienes wiedziec ze jeslui wyrzucisz backpack to szansa na strate ekwipunku po dedzie rpsnie ... K-O-Z-A-K... graj sen a tym non/pvp i siedz cicho jak o bitwach pvp i zemscie wiesz tylko z legend ,,, brak mi slow ... ;;/
Ostatnio edytowany przez n0ob - 27-11-2004 o 03:21.
|