Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dziadzius Lukasz (nova)
Na wejsciu mojego postu chciałbym cos zakomunikowac, bądzmy szczerzy bo to tez jest honor. Wstaje sobiee dzisaj rano patrze na forum - wszystko ok. Mam jedną nieprzeczytaną wiadomość. Tytuł jej juz doprowadził mnie do szewskiej pasj , a był on następujący "hyh". Mimo ze nie jest to forum na ten temat musze powiedziec ze wszelkie takie odzywki nieartykułowane, są dla mnie denne i porażająco nisko świadczące o osobach które je używają. To tyle na temat tych hyhów. Wiadomość od Estrie o tresci "ale głupi jestes", więc pytam sie z kim ja rozmawiam? Boisz sie na forum tak stwierdzic, ja bym to przyją i zainterweniował. Nie lubie takich ludzi co zachowują sie jak judasze i robią wszystko za plecami ; Widze ze niektórzy rozumieją to co chciałem im przekazac w swoich wypowiedziach. Do niektórych nigdy to nie dotrze oni wolą stć w miejscu i zawsze znajdą wytłumaczenie dla swoich postępowań.
@@@Pozdrowienia@@@ Hanibal,Not Just Another Teenage,Rikimaru,Scream
(Gildia z wami była by prawdziwa !!!!!!!)
|
na privat bo nie chce spamować forum z moimi subiektywnymi ocenami twojej osoby ;> Jesteś głuchy na wszelkie kontrargumenty i jedyne co robisz to dalej i dalej przepisujesz swoje bzdury, post po poście ;], ręce opadają ;<
@n0ob
Nie oceniaj z góry n pvp, jeżeli cieszą sie tak dużym zainteresowaniem, a nie są pełne jedynie 15-o levelowych thief'ów, to znaczy, że jest w nich jakiś sposób na przetrwanie i dobrą grę. Tobie nie pasuje n-pvp, mi z resztą też nie i nie wyobrażam sobie, żebym kiedykolwiek mogła tam grać, ale
znam sporo ludzi, którzy to lubią i, co ważniejsze, umieją. A i, gra na serwerze n pvp nie oznacza małych umiejętności w pvp, tak samo jak gra na pvp nie oznacza dobrych umiejetnosci~ nie bądź taki zaślepiony nazwami tych serwerów ;>