Zobacz pojedynczy post
stary 27-11-2004, 03:57   #55
Estrie
Użytkownik Forum

Estrie's Avatar

Data dołączenia: 06 06 2004
Lokacja: Wrocław

Stan: Na Emeryturze
Imię: Tiya
Profesja: Elite Knight
Gildia: Privateers
Świat: Inferna
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dziadzius Lukasz (nova)
Na wejsciu mojego postu chciałbym cos zakomunikowac, bądzmy szczerzy bo to tez jest honor. Wstaje sobiee dzisaj rano patrze na forum - wszystko ok. Mam jedną nieprzeczytaną wiadomość. Tytuł jej juz doprowadził mnie do szewskiej pasj , a był on następujący "hyh". Mimo ze nie jest to forum na ten temat musze powiedziec ze wszelkie takie odzywki nieartykułowane, są dla mnie denne i porażająco nisko świadczące o osobach które je używają. To tyle na temat tych hyhów. Wiadomość od Estrie o tresci "ale głupi jestes", więc pytam sie z kim ja rozmawiam? Boisz sie na forum tak stwierdzic, ja bym to przyją i zainterweniował. Nie lubie takich ludzi co zachowują sie jak judasze i robią wszystko za plecami ; Widze ze niektórzy rozumieją to co chciałem im przekazac w swoich wypowiedziach. Do niektórych nigdy to nie dotrze oni wolą stć w miejscu i zawsze znajdą wytłumaczenie dla swoich postępowań.

@@@Pozdrowienia@@@ Hanibal,Not Just Another Teenage,Rikimaru,Scream

(Gildia z wami była by prawdziwa !!!!!!!)

na privat bo nie chce spamować forum z moimi subiektywnymi ocenami twojej osoby ;> Jesteś głuchy na wszelkie kontrargumenty i jedyne co robisz to dalej i dalej przepisujesz swoje bzdury, post po poście ;], ręce opadają ;<

@n0ob

Nie oceniaj z góry n pvp, jeżeli cieszą sie tak dużym zainteresowaniem, a nie są pełne jedynie 15-o levelowych thief'ów, to znaczy, że jest w nich jakiś sposób na przetrwanie i dobrą grę. Tobie nie pasuje n-pvp, mi z resztą też nie i nie wyobrażam sobie, żebym kiedykolwiek mogła tam grać, ale
znam sporo ludzi, którzy to lubią i, co ważniejsze, umieją. A i, gra na serwerze n pvp nie oznacza małych umiejętności w pvp, tak samo jak gra na pvp nie oznacza dobrych umiejetnosci~ nie bądź taki zaślepiony nazwami tych serwerów ;>
14:32 Bork Toots: Mama was queen of the mambo Papa was king of the Congo deep down in the jungle I started bangin' my first bongo.Everymonkey'd like to be In my place instead of me Cause I'm the king of bongo, baby I'm the king of bongo bong
Estrie jest offline   Odpowiedz z Cytatem