Temat: Only Honera
Zobacz pojedynczy post
stary 30-12-2007, 11:56   #4422
Sir_Piapi
Użytkownik Forum

Sir_Piapi's Avatar

Data dołączenia: 19 11 2006

Stan: Zbanowany
Imię: ~Fokus
Profesja: Elite Knight
Poziom: 102
Domyślny

jo,
Moze wreszcie ktos by to skonczyl, ja osobiscie nie czuje potrzeby najechania na nikogo, mam tego dosyc napisalem kilka ladnych monologow i sie powtrzymalem i nie nacisnelem "wyslij odpowiedz"
Wam zaczyna brakowac argumentow, nam nie chce sie ciagle powtarzac ze kazdy lubi co innego my lubimy tak i nikomu nic do tego, wiec zakonczmy ten temat, moze byc? Nie wiem jak inni ale jezeli kogo kolwiek to tak irytuje ze zabilismy thiefa i nooba to ok myslcie co chcecie i oczywiscie mozecie o tym pisac - wiecej nie wstawie screna z jakiegokolwiek fraga (bo jak ktos napisal prawda "zalezy mi na sławie")
Szczerze to moge wogole nic nie pisac jezeli to kogos uraduje to ok
I tak pewnie nikt nie przeczyta tego co napisalem bo lepiej pograc niz poczytac i wreszcie sie wypowiedziec stosownie to topicu
Wiecej juz nic nie powiem, udanego sylwestra mam nadzieje ze spedzicie go bardziej porzytecznie niz przed tibia
pzdr i moze chociaz raz niech zapanuje pokoj miedzy paczka z deduwy a nikaia~
@Cossak napisz w grze bo mam sprawe a szkoda spammowac tutaj, chce wiedziec co tak naprawde cie boli w stosunku do mnie bo jestes jakis uprzedzony do mnie i trzymasz sie starej reguły "znany nick, ziomki z rl - Gracz cipa"

Gdybym był tobą też bym chciał być taki jak ja!
Sir_Piapi jest offline   Odpowiedz z Cytatem