Temat: www.last.fm
Zobacz pojedynczy post
stary 30-12-2007, 14:35   #32
Marsseel
Użytkownik Forum

Marsseel's Avatar

Data dołączenia: 30 12 2007
Wpisy bloga: 7

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 91
Marsseel ma numer GG 12726512
Domyślny

Witam, to mój pierwszy post na tym forum. Wcześniej tylko przyglądałem się bez zakładania konta . W Tibię nie gram już jakiś czas, więc myślę iż większość czasu będę spędzać w "O wszystkim i o niczym" i innych mniej Tibijskich działach .

Co do tematu. Moim zdaniem last.fm jest zupełnie bezużyteczne. Kiedyś miałem tam konto i niezbyt mile wspominam te czasy. Wcześniej nie obchodziły mnie tagi itd. tylko po prostu słuchałem sobie muzyki, kilka dni po założeniu konta musiałem się bawić w reperowanie tagów, żeby "dbać o statystyki". Poza tym, społeczność last.fm to w większości słuchacze rock'a, ja słucham generalnie wszystkich rodzajów muzyki i często wypowiadałem się na różnych last.fm'owych forach, na nastęepny dzień w moim shoutboxie roiło się od komentarzy typu "lol you are listetning to justin timberlake hahah lol noob!". W końcu stwierdziłem, że ten portal nie ma sensu i moje konto już od dość dawna nie istnieje.

"Jeśli ktoś zaczepia ciebie poproś go by przestał. Jeśli nie przestanie, zniszcz go."

Marsseel jest offline   Odpowiedz z Cytatem