-Pierwsze wrażenie (0-5p)
Fake o wojsku! Dość świeże! Jaki spoko płotek ;DD
O yaaaa! Nawet są wojskowe outfity.
I na pustyni! No, no. Dobrze się zapowiada.
5/5
-Fabuła lub przy fake`ach paskowych humor (0-10p.)
Po pewnym namyśle stwierdzam, że nie widzę przyszłości tego fake`a. Oczywiście wojna to nienajgorszy pomysł, ale po prostu nie wiem co dalej. Wiem, że trudno będzie autorowi wymyślić ciekawą fabułę.
Co do ćwiczeń to możnaby je trochę hmm...ukrócić? Trochę mi się dłuży oglądanie przez cały jeden part jak jakaś jedna jednostka rzuca granatami i oddaje strzały z paru rodzai broni. Nudnawo, aczkolwiek zapowiada się nienajgorzej.
Mało to jednakże realistyczne. Wątpię, by w wojsku tak wyglądały ćwiczenia. Przychodzi sobie jedna osoba do drugiej, a ta druga karze jej strzelać i tak w kółko. Wydaje mi się, że przy takich ćwiczeniach powinno uczestniczyć więcej żołnierzy. I wątpię, by generałowie (?) czekali w jakichś miejscach wyznaczonych płotkami, by żołnierze przyszli na próby.
Inaczej to sobie wyobrażałem. Za świeżość i niezły pomysł dostajesz
7/10
-Ortografia, interpunkcja, gramatyka, stylistyka (0-5p)
Bez zarzutu. Trochę mnie irytowało, że każdy dowodzący się przedstawia. A pochwały strzałów są mało realistyczne. Nie wierzę, by chłopak był bezbłędny w strzałach i nie dostawał pouczeń.
4/5
-Wykonanie (0-10p.)
Nie mam zastrzeżeń. Bronie różnorodne (brawo em0!), outfity ciekawe (brawo em0!), płotek śmieszny

W porządku. Ale nie robiłeś tego sam więc
9/10
-Punkty dodatkowe ode mnie (0-5p.)
Coś świeżego. Mam nadzieję, że Kogucik nie skopie sprawy i wyjdzie przyzwoity fake. Za te mało realistyczne reakcje odejmę Ci troszkę, bo jestem na to bardzo przeczulony. Robisz przecież fake o wojnie, a nie bajeczkę.
3/5
28/35 = 8/10
Odmaszerować!