Mefi
Co do tego ze Ci sie wrypalem na respa to jest norma , kiedyś ci napsialem ze bede ci wjedzal na respa non stop kiedy cie zobacze i to robie , wiec sie nie dziw keidy cie zobacze i bede ci cos bil
ty shanek taki kozak to wbij na swojego eful chara idz na expa i ja przyjde , zabawimy się

jak czegos nie wiesz to sie nie wpier*** w sprawy kogos innego ok? zal mi takich kozakow za dyche na forum.
co do thiefstwa dowiedzialem sie czegos
Diro mi opowiedzial ze kiedys mefi wpuscil do swojego domq jakiegos 50 ed i nic mu nie zabral , potem mefi porosil go zeby mu dal inva , dal gdy mefi tylko wszedl odrazu nie bylo arbalesta g-legow i kilku innych rzeczy , wiec kto tu jest walonym thieftem?
wiec tylko gdy bedzie online odrazu cie bede szukal i se nie pohuncisz spokojnie bo takie frajerstwo trzeba tępic
Do tego Adriano nigdy ci niemowil ze chce cie w rl spoktac , patrz idioto glupi napierw kto co pisze i potem komentuj , to co robi jedna osoba przestawiasz calkowicie all i mowisz to na 2 osobe? idz dziecko do szkoly i naucz sie czytania ze zrozumieniem , chodz wspolczoje twojej nauczycielce bo takiego idioty nikt by nie chcial chyba uczyc.
pozdro dla thiefta hakera i strasznego nooba
thats all.