To jakie Ty masz eq, że z melee Cię drag trafia, masz 1,3M gp i nie chodzisz w najleprzym eq?
Jeżeli jeszcze nie masz to kup sobie MMS, SOV, Steel Boots, Platinum amulet, Golden Legs, Demon Helmet, MPA- to smok z melee nie będzie Cię trafiał.
Dlaczego napisałem, że smok średnio zabiera 100hp? gfb wali od 50-100, choć często nie przekracza 70, oczywiście używasz exury, a wave unikasz. Musisz być cały czas na ukos od smoka, jak uiceka też.
Najwięcej kasy jest za drobne rzeczy. Jeżeli jesteś jednym z tych co idąc na becholdery, żeby zarobić czekają aż wypadnie im becho shiel, albo eye, a niczego nie zbierają i dziwią się, że nie mają taky to gratuluję (ostatnio spotkałem taką osobę

, a dzisiaj spotkałem na minoskach osobę robiącą loota, która zbierała tylko mace i swordy, a reszte zostawiała w minosach).
Kiedyś jak zaczynałem grać na nowym serwie, który był otwarty przez kilka dni, z kumplem pozbieraliśmy w kopalniach axe i hatchety, nikt tego nie zbierał i pełno tego na ziemi leżało. Zarobiliśmy w kilka h (z czego więlszość sprzedawanie) około 35k do podziału.
OF to dobra propozycja i masz tam skrzynkę pocztową.