@Philozof:
Zaczynam cię lubić bo nei noobczysz i dajesz sprawiedliwe oceny ;p
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Philozof_
-Pierwsze wrażenie (0-5p)
Wow. Gargoin zrobił następną część. Wiedziałem! Wiedziałem, że ten gość obudzi się w obcym miejscu!
Lol, ale fajne nawet to miejsce! Pustynia, pomnik. No, no!
4/5
|
Nie zupełnie w obcym miejscu, ale to się wyjaśni w dalszych partach.
Cytuj:
-Fabuła lub przy fake`ach paskowych humor (0-10p.)
Lol. Wszędzie się zabijają O.o
Gość wstaje, widzi trawę i wkracza w las. Mało prawdopodobne, by przy pustyni stał las, ale mniejsza z tym.
Czemu te minotaury go nie zabiły? Powinny go zownować sądząc po poprzedniej części. Dziwne też, że zabił je mag, ale to (jak mam nadzieję) kolejny wątek skomplikowanej fabuły. Prawda, Gargoinku? 
Że gość minosa maga zabił to już bardziej podobne. Wątpię jednak, by ten to zrobił, skoro przez paroma minutami owy minos okazał się jego wybawicielem.
Za bardzo siliłeś się na truposzy. I wyszła zabijacka część, która niekoniecznie mi się podoba.
4/10
|
Więc po kolei. Zabijają się bo chcę ukazać, że minotaury są w tym świecie znienawidzone. A co ma ranny leżeć na gorącym piachu? Już lepiej wejść do lasu. Co do maga, musiał wyrównać z nimi rachunki,czyż nie?

Ach, owszem, fabuła będzie skomplikowana ;] Co do zaatakowanego przez Targeta maga - ludzie czują nienawiść do wszystkich minotaurów. Szkoda, że się nie podoba, ale jak już wyżej napisałem - to pokazuje brutalną naturę minotaurów.
Cytuj:
-Ortografia, interpunkcja, gramatyka, stylistyka (0-5p)
Parę błędów dotyczących sensu parta, ale to można wybaczyć.
4/5
|
Dziękuje o łaskawy
Cytuj:
-Wykonanie (0-10p.)
Całkiem ładne. Fajnie zrobiona pustynia, porozrzucane kamyczki, posąd i ogólnie gites ;] Lasek też może być, główny bohater ma ciekawy outfit. Bez rewelacji, ale przyzwoicie
7/10
|
Outfit to mój pierwszy udany out xP ale i tak w późniejszych partach się zmieni.
Cytuj:
-Punkty dodatkowe ode mnie (0-5p.)
Obiecałeś, że bohatera nikt nie przywlecze do swojego domu. Spełniłeś to pół na pół ;] Jeśli to ma stanowić dla Ciebie motywację do stworzenia następnej części dostajesz
3/5
|
Ahh, on go zaciągnął na pustynie, a dopiero potem mieli iść do "...domu" - po tym można wnioskować że to zwykły dom nie jest
Cytuj:
Podsumowując :
23/35 = 6,5/10
|
Za mało! ;<
@Edit:
Użytkowników czytających ten temat: 6 (zarejestrowanych: 6, gości: 0)
Miło :>