Zobacz pojedynczy post
stary 30-12-2007, 20:14   #10
darushu
Użytkownik Forum

darushu's Avatar

Data dołączenia: 23 12 2006
Lokacja: Małopolska

Imię: Darushu
Profesja: Rookstayer
Świat: Morgana
Poziom: 47
Skille: 23.29
Domyślny

Racje mają ci ktorzy mowią ze trap w mino hell jest juz malo efektywny.
Bo tak naprawde jest Najlepsze dzisiaj trapy to zdecydowanie Rot Hell i Wasp tower... czasem dla odmiennosci lubie nawet sie zabawic na orc tower

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez piotrek26111 Pokaż post
Najlepsze miejsce na trap to zdecydowanie Rot Hell. Jesli ktos ma dobrego bota do szybkiego ropowania graczy to praktycznie kazdy kto sie tam dostanie umiera. Nawet czasem doswiadczeni rookstayerzy pod wplywem ataku 5 rotwormow nie wytrzymuja i padaja na ziemie bo nie maja az tylu life fluidow. Generalnie skutecznosc wynosi 99% (moze nawet wiecej) A mino hell rot hellowi nawet do pięt nie dorasta. Jest tam bardzo duzo mozliwosci ucieczki z exitem na czele a ponadto mino nie zadaja az tak duzych obrazen jak roty.
Zgadzam się Rot Hell ostatnio jest moim numerem 1. A właściwie był przed Update, bo jak wiekszosc sie juz orientuje, przez poty mozna przechodzic... a tak swoja droga, to zawsze do tych 5-ciu rotów, możesz wciagnąć 3 skele... zawsze to o kilka sekund szybciej dead

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Andain Pokaż post
Mino Hell wymieka przy Wasp Tower <3

Tam mozna dopiero trapowac... Swojego czasu trapowalem tam z Maffex'em i Austin'em Vantage, ktoregos dnia siedzielismy 11h padlo 26 osob ; )
Tez sie zgodze... Wasp tower z jednej strony bardzo dobry, z drugiej bardzo latwy do zrealizowania trap...
Swoja droga ja w godzinie szczytu w 2.5h naliczylem 28 ofiar

Podlej mi drzewko!
Dziękuje za wszystkie odwiedziny

Chcesz wyrazić swoje własne zdanie na temat mojej osoby?
Zapraszam!

Wstaw mi notkę!
darushu jest offline   Odpowiedz z Cytatem