Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Master Vilum
Tylko ta osoba która schakowała Templerra tak nie zostanie wiecie o tym? ^.^ Chyba słyszeliście co się stało z 2 hakerami tibijskimi ostatnio?  I teraz beda powtorki ^.^ Chris szykuj się na najgorsze ^.^ xDDDDDDDD
|
WWiesz co oni mogą ? Ci twoji policjanci co najwyzej naskoczyc nasz filmik o napasci na typa i jego ojca ktory jest chory na raka byl 6 miechow na youtube i jakos psiarskie sie tym nie zainteresowały a grozilo by nam jakies 2 lata w zawiasach zapewne ale napaść na chorego na raka to chyba nawet gorzej i co ? GOWNO
tak samo z hackerem Templera i dla pewnosci nie byl to chris chyab ze uwazacie ze jest tak dobry ze tylko on hackuje wszystkich ahusaushausa
Jest ale nie tylko on to robi i on akurat niema sie czego bac nawet w przypadku policji.
Pokaż ten artykuł czyżby ze szwecji czy skąd bo nie wierze że w polsce ^^.
Btw Dał byś Vilum swój adres bo zgubiłem a ktoś mnei ostatnio o niego pytał tylko nie moge sobie przypomnieć kto ale daj to jak zapyta jeszcze raz to mu podam chyab że sie boisz to wtdy zrozumiem. (= ludzie maja różne lęki
Co do Chrisa 100 % sie zgadzam
Co do Wojtema to Vilum pierdoli głupoty myśli że jest fajnei bo 1 na rok coś przeczytał i to jeszcze bez zrozumienia a mnie sie czepia ortografi (Hahaha)
Templerr czyżby to chris go hack no niewiem nie chwalił się więc sądzę że to nie on m.in mógł zrobić to 1 owner Templerra albo pierwszy z pierwszych ten który u nas był w Wawie i gadał znami tak mi sie wydaje auhsausuhahusuhas.
10:53 Kirshna [93]: jak nie wiesz to nie pisz nic, bo wychodzisz na idiote
10:53 Kirshna [93]:
10:53 Master Vilum [100]: Drings z 2-3 osoby graja
10:53 Master Vilum [100]: ^.-
10:53 Kirshna [93]: hahahahhahahahahahaha
10:53 Kirshna [93]: bolter siedzi obok mnie i tarza sie ze smiechu
10:53 Kirshna [93]: xD
10:53 Kirshna [93]: sluchaj
10:53 Kirshna [93]: a tak powaznie
10:53 Kirshna [93]: mna gra 5 osob
10:53 Kirshna [93]: bolterem 6
10:53 Master Vilum [100]: dobra Ignored bo zal xD
10:53 Kirshna [93]: smugglerem 8
Tak tak tarzałem sie szkoda że jeszcze nie podłaczyl sie Xoo i nie napisał Hey go back to selena there is your Char AUHSHAUHSHAUSAHUSAUAUHSUASHSAUSHA
Co za idiota jeden z drugim to że u was grają jakieś śmiecie z novy czy Beryli cy huj wie skąd jeszcze to nie znaczy że ja tak jak Vilum, Undertaker, Genkotsu, Nugivo musimy dawać pasy albo je dajemy innym żeby grali i przynajmniej unas leader nie mckuje 12 postaci naraz by 1 mogła wbić 30% xD.
Ale nic niepobije Movie :
Vers aka Noob Quary (dop dziś zobaczyłem i co powiedziałem CO ON KURWA ROBI AHAHAHA ) (sory Vers ale nie wiem czy ty tam botowaleś czy uciekałeś xD)
Sarkus Styke aka Wbiłem dużo expa na Dl Poi ale od upd nie sprawdziłem że uhy leczą wiecej niż potiony chyba ze na 140
+lv ma sie 19 mlv XD
I najlepsze
Termy a raczej Pyrostrologyc Aka Zabij Nooba 12 lv zamiast paść 60 i
Dostań Deleta na 105 Palu i 60 Msie XD
AAAAAAAA
i Zapomniał Bym
ROSTEIN aka Zabójcze GFB O HUJ ahuasuuaahaauhahauaha
DObra to tyle dałęm recenzję i ranking 4 najlepszych Filmów akcji z wojny
Ewentualnie można dodać Fakro Aka Mainami mnie nie ubijecie 11 min potem Fakro ded i mój wyczyn Ankr hahahah
No hotkeys 8 bp uh no use anyone ahusuasua xD