uoooo qqqrdeeee PITOLENIE na max(dacie mi bana za to ze przeklinam?)
Przeklenstwa sa czescia jezyka polskiego, ja osobiscie nienawidze swietoszkow i fanatykow religijnych ktorzy na slowo kur.wa reaguja swietym oburzeniem. BK ma swoj styl wyrazania uczuc, jak tu bylo powiedziane(madrze) i tyle, a jak komus sie nie podoba to niech spada. Panuje wolnosc slowa. Ano tak, wolnosc slowa wiec z drugiej strony gostek ma prawo byc zbulwersowanym zachowaniem Kaldricka-ale zeby karac za to? WOLNOSC SLOWA wiec nie mozna KARAC za SLOWA. Mozna wwiazywac dyskusje na ten temat etc. ale zeby od razu bluzgac i nie wiadomo co jeszcze-e tam.
Tez czasem wydaje mi sie ze mr Kaldriczek jest sfrustrowany zyciem i ze ogolnie jest ponurakiem-coz, kazdy ma swoj sposob zycia, to, ze BK nie potrafi sie nim cieszyc to jego sprawa.
Nie chce plakac za tym ze BK se poszedl z forum, w koncu 'jego duch bedzie w podforach' no i jeszcze jest gg. Mam gdzies to ze ktokolwiek se poszedl z kanalu #tibia.pl, bo na IRCa nie wchodze. Tylko ja sie do ciezkiej cholery pytam, po jaka pieprzona cholrna cholere sie robi takie wielkie halo z tego ze na IRCa wlazl jakis noob, wqrwil Kaldricka i jeszcze NA DODATEK winic BK? Ja piernicze, paranoja na maxa. Scor, sluchaj, z takim pitoleniem to sie wez schowaj, bo normalnie to jest walniete. A ta cala Estrie-leje na to czy jest modem, opem czy nie wiadomo kim, tylko ja sie pytam czemu ona sie qrwa dopieprzyla do BK? Nie podobaja sie jej przeklenstwa, to niech idzie na #watykan a nie na #tibia.pl, qrwa MAC!!!
Aha, i jezeli teraz zaczniecie wlepiac bany za przeklinanie to to juz bedzie najbardziej paranoidalna paranoja jaka widzialy fora polskie.