Zobacz pojedynczy post
stary 31-12-2007, 03:32   #3100
Grimp
Użytkownik Forum

Grimp's Avatar

Data dołączenia: 30 01 2005
Lokacja: Kraków

Świat: Na emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lavus Pokaż post
(...)
zaraz ktos zacznie wspominac o Pa na ab imargama , i co z tego , z tego co pamietam to kerston robil gorsze rzeczy , ktore robi i teraz (...)
1. Mój nick pisz z dużej litery tak jak ja pisze z dużej nicki innych osób które szanuje.

2. Wymień mi te sytuacje, ja mogę wymienić przekręty Imargama bez problemowo.

3. Tak czytam Twoje wypowiedzi od dłuższego czasu i nie mogę dojść do tego kim jesteś, bo szczerze takiej osoby jak Ty z venta nie pamiętam (stylu wypowiedzi, insynuacji), hmm ewentualnie Niraet, ale wątpie, może Kerugo.

A teraz mniej rzeczowo, później będzie krótki komunikat do ogółu mieszkańców Furory. Tak naprawdę jesteście na tym forum zasypywani głównie błędnymi informacjami, duża część osób tu postujących to głównie konta ludzi związanych (nazwę to tak) z "nowym Vision", którzy podczas wojny są przez Andrzeja i Piotrka/Pawła traktowani (również nazwę to inaczej bo to specyficzny stosunek) jak "bracia i przyjaciele", a po wojnę i tak by usłyszeli "nie podoba Ci się to wyjdź", szczerze to troszkę żal mi ich, ale sami muszą się uczyć na własnych błędach.

A teraz komunikat, powtarzamy wielokrotnie:
-Jeśli ktokolwiek, powtarzam ktokolwiek będzie was "PAował", ściągał BOHy od razu, natychmiast! msg do kogoś od nas, możesz być pewny że jeśli napisze np do Yenxa, Kerstona etc nie będą oni bardzo zajęci (tzn kiedy mają ignore all ) odpiszą i załatwią sprawę.

Najlepiej jakbyś miał screeny, świadków etc konsekwencje lecą i nie przejmujcie sie słowami "jeśli komuś o tym powiesz to masz hunta forver" (pozdro dla pewnego pally) bo i tak to nie działa, nie obawiajcie się i msg'ujcie.

A teraz dygresja, po przeczytaniu ostatnich postów (ich poziom ciągle sie zniża) zastanawiam się czy w końcu nie napisać prawdziwych, a nie spekulowanych powodów naszego (Inshon) odejścia z Vision. Moje wątpliwości wynikają z tego, iż wiele spraw jest czysto prywatnych i poważnych, a bez ich ujawnienia powody mogły by się wydawać zbyt słabe, albo umożliwić jakieś "riposty" nowych członków Vision, więc myślę że przestawimy je dopiero w ostateczności.