Zobacz pojedynczy post
stary 27-11-2004, 14:24   #21
Matheous
Użytkownik Forum

Matheous's Avatar

Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.

Matheous ma numer GG 2872460 Matheous ma login Tlenu emcid@tlen.pl
Domyślny

Czlowiek jest kowalem swojego losu... Wg mnie to ze dzieci sie wzoruja na rodzicach i wyjdzie homos to pitolenie, bo jak wiadomo 'serce nie sluga' wiec watpie zeby chlopak ten tego z innym chlopakiem dlatego ze ma dwoch ojcow... Jak sie zabuja w chlopaku-jego sprawa jak sie zabuja w kobiecie-jego sprawa. I TYLE!
@Nekromanta-zabijanie chorego na jego zyczenie to eutanazja, tez o tym glosno bylo kilka latek temu
Aha, w wiekszosci postow-moze i niechcacy-to wg mnie pobrzmiewa pogarda/nietolerancja dla homoseksualistow... A co nas to? Pedofile to inna sprawa, ale u homosow to zwykle aby doszlo do zwiazku to musza sie zgodzic obie strony wiec nie ma w tym nic takiego zlego... A ze beda dzeci adoptowac? Spojrzcie na to z ich strony: jest sobie zwiazek dwoch mezczyzn/kobiet. jak wiadomo, nie moga miec dzieci. Kochaja sie nawzajem i CHCA MIEC DZIECKO. I co maja zrobic??? Gdyby sie puszczali z osobnikami przeciwnej plci zeby miec dziecko do swojego zwiazku to pewno tez by bylo halo ze homosy sie puszczaja na prawo i lewo... No to trzeba se jakos radzic!!! Dziecko moze byc szykanowane-ale w szkole co 2giemu dziecku sie dokucza za to ze ma okulary/nie myje sie/jest grube czy cos. Ale jezeli dziecko jest MILE, FAJNE, KOLEZENSKIE to w koncu sie zapomina o tych wadach i sie z nim koleguje pomimo wszystkiego.
Te dzieci jakos sobie poradza-w koncu w doroslym zyciu to same sobie przemysla czy sa homo czy hetero(bo juz beda wiedziec o co chodzi)... Wiec sie nimi nie martwcie...
A gdybyscie sami byli w takiej rodzinie-skad wiecie ze byloby tak strasznie?
AhA, OD RAZU ROZWIEJE WATPLIWOSCI-ani nie jestem homo ani nie mam takich rodzicow... Po prostu mnie to tak nie bulwersuje i tyle!!!
Aha, Dobo-wchodzisz na gejowo.pl a sam masz cos do gejow? Ciekawe

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.