Zobacz pojedynczy post
stary 27-11-2004, 14:55   #29
Gewof
Rybzor to moja dzifka

Gewof's Avatar

Data dołączenia: 08 01 2004
Wpisy bloga: 2

Domyślny

@ Scor

Napisales wielkiego posta, ktory nic nie wnosi do tematu i niczego nie zmienia -.-

>> ... mam miejsce, nie musisz się rzucać pod nadjeżdżający pociąg, quasi-bohaterze.

Pod pociag nie mam zamiaru sie rzucac... i nie jestem i nie robie z siebie bohatera, tylko chcem wam udowodnic to ze to co robicie jest jednym wielkim shitem i nie wiem ja TY mogles sie dac wrobic w takie gowno. Dlaczego nigdy mi nie zwrociles uwagi na to ze przeklinam? Robilem to dosc czesto(np. moje "wyzywanie" sie z Oxym).

@ Gimli

>> Kazdy user ktory nie jest modem dostal to za scora ( a zazwyczaj i innych ludzi ) szacunek/sympatie . Wiec smieszne jest ze Gewof protestuje przeciwko OPowi dla Estrie, skoro sam dostal go na tej samej zasadzie .

Tylko widzisz, ja na tego op musialem sie napracowac i nie wydaje mi sie zeby moja dzialalnosc na forum miala zbyt duze znaczenie co do wyboru Scora. A taka Estrie wchodzi, od pierwszego dnia ma @, prawie nikt jej nie zna, robi wielka afere z niczego(nie siedziala wczesniej na kanale (>> To nie byl pierwszy raz. Myslisz ze czemu kiedys kald tak narzekal na moj skrypt? bo wkurzalo go to, ze czesto wylatywal (to jest denerwujace, nawet kiedy masz autojoina). ) wiec skad mogla wiedziec czy Kald tutaj duzo czasu przesiadywal i duzo przeklinal?

Edit. @ Gimli.

A mogl bys tak nie ucinac zdan? Bo widzisz, to zdanie mialo inne przeslanie niz ty z niego zrobiles. Chodzilo o to ze Estrie weszla na kanal, dostala @ w pierwszy dzien(no ok) a potem zaczyna robic afere i grozic banem na kanale osobie ktora jest tam dluzej od niej, wiec bez przesady...

Ostatnio edytowany przez Gewof - 27-11-2004 o 15:32.
Gewof jest offline