Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xr3
Owszem, ale osobę która tyle przez kogoś traci, zaczyna roz*urwiać od wewnątrz. I wierz mi, że jak by dorwał tego gościa w RL to powy*******ał by mu zęby. Poprostu nienawidzę gdy jakiś pro evul bachor uważa, że skoro jest na non pvp, to nie obowiązują go żadne wartości moralne. To tyczy się zwłaszcza trapowania. Takich pizdków na Candii jest MNÓSTWO i utrudniają nam granie. Ci ludzie się relaksują, kosztem nerwów drugiej osoby. Oczywiście, że RL i TIBIA to dwa zupełnie inne zagadnienia. Ale zobacz na Vision i Dusks. Ta gra tym ludziom wyżarła umysły. Sądzę, że w RL by się najchętniej powyzabijali nawzajem  Tak się tylko mówi na forum, jak się przez nikogo nie padło. Ten klient na filmie pewnie tak samo uważał. Ale jak padł to zmieniło mu się nastawienie. Przynajmniej na jakiś czas.
|
Tobie wyżarła mózg. Popatrz na siebie, jesteś głupim no-liferem i jak by Cię ktoś strapował i byś padł, to zajebał byś matkę krzesłem <3
@2x down
Mi tutaj w ogóle nie chodzi o tego Grorlama, tylko o te twoje popierdolone teksty, myślisz, że to kogoś obchodzi? To się kurwa mylisz.
btw
http://www.pskonejott.com/otc_displa...racter=xeremon
nom, chuja wiem; <
Nawet jeśli robisz te runy na bocie (ng rofl'n'lol) to i tak boisz dupsko i nie jesteś daleko od kompa, bo po prostu boisz się o bana, a może juz delete?;]
A i jeszcze jedno, kiedy miałeś bana to codziennie na forum siedziałeś lub na tym swoim pallku.. nawet w czasie bana nie potrafisz skorzystać z życia tylko tibia elo <3
@edit
Ty wychodzisz? Yeah, yeah.. ;] Shareeee