Marsseel, nie brnij dalej w tej dyskusji, to po prostu nie ma sensu, nie dosc, ze nie masz racji (lub przynajmniej nie umiesz jej udowodnic), to zrazasz do siebie uzytkownikow starszych stazem. Zalatuje to troche prowokacja ale pozory moga mylic.
@Johnny121
Po prostu sie nie wypowiadaj w ten sposob co do tej pory, obserwuje Twoje posty, od dluzszego czasu i widze, ze starasz sie rzucic tylko jakims glupim tekstem, a nie wnosisz nic do dyskusji. Po prostu odpusc sobie, bo to nikogo nie smieszy. Moze nie jestem uber pro userem, ale wydaje mi sie, ze moge upomnic kogos takiego jak TY.
@Topic
Moim zdaniem homoseksualisci maja prawo do zycia, wyrazania swoich pogladow, jak kazdy inny czlowiek. Tego nie mozna zaprzeczyc, jednak nad sensem wiekszosci homo demonstracji polemizowalbym. Jak dla mnie, zwiazki partnerskie pomiedzy homoseksualistami moglyby byc zalegalizowane, jednak w sprawie adopcji dzieci jestem na nie. Nie wiemy jaki wplyw na wychowanie dziecka bedzie miala np. obecnosc dwoch ojcow. O zlym traktowaniu przez otoczenie, dziecka pary homoseksualistow juz nie wspomne.
Ostatnio edytowany przez litt - 31-12-2007 o 16:09.
|