Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ZdZiSiO15
@Lucas~
o Zall... mowisz ze ja Idiota?  a Ty to kurwa inny jestes? Idiota to sobie do ojca mow a nie do mnie.... drzesz o to morde widocznie zazdroscisz?! ja nie wiem krzywy kurwa w chuj chlopie jestes.. a wiem juz czemu xD stary spuszczal sie na buta i kopał Twoja stara po Cipie jak cie robili.... i teraz dlatego jestes taki niedojebany i krzywy. Dobra daje Tobie i tym wszystkim pedałom (gora) Ignora... a co Shadek napisał prawde i co głupio ci bo cie dojebal.. lol
zal mi was wszystkich i co kurwa myslisz ze jak bd mi byl monster to ja przestane grac na lumi? zal
cYa noOob
|
Mefi jestes the best

Czytając twoje posty juz coraz lepsze mam popmy ;D teraz niewie co powiedziec , dziecko nic nie moglo wymyles do sie doczepilo do starych? widać ze jestes jakimś nieogarnietym 15latkiem ktory dawno nie dostal

Wrzucaj se dalej i tak wszyscy z Ciebei sie smieją i teraz wyszlo ile masz na prawde lat

Bardzo sie ciesze ze wkoncu dales mi tego ignora ufff stary wkoncu xD
Wogole ja o czym innym mowilem o tobie jaki jestes na serio a TY ze niby krzywy i cos na stara~? Dobra widac ze nie mozesz sie obronic all o Tobie wiedza i tyle cya..~~
down \/
hahahahaha rox dobrze napsiales

czas isc do szkoly