Temat: Serwer Luminera
Zobacz pojedynczy post
stary 31-12-2007, 16:24   #4844
gora
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Sri Lanka

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Supreme team
Świat: patrz na metce
Poziom: -39
Skille: 09/02
Poziom mag.: ?
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ZdZiSiO15 Pokaż post
@Lucas~

o Zall... mowisz ze ja Idiota? a Ty to kurwa inny jestes? Idiota to sobie do ojca mow a nie do mnie.... drzesz o to morde widocznie zazdroscisz?! ja nie wiem krzywy kurwa w chuj chlopie jestes.. a wiem juz czemu xD stary spuszczal sie na buta i kopał Twoja stara po Cipie jak cie robili.... i teraz dlatego jestes taki niedojebany i krzywy. Dobra daje Tobie i tym wszystkim pedałom (gora) Ignora... a co Shadek napisał prawde i co głupio ci bo cie dojebal.. lol
zal mi was wszystkich i co kurwa myslisz ze jak bd mi byl monster to ja przestane grac na lumi? zal

cYa noOob

AUAHSHUSHSUSHS*UHSAUSAHAUHSAAAAA

O dziżys krajst. Jestem rozbrojony. Sz00000000000000000000k. Mefi dobry jesteś. Do każdego mówisz, że jest krzywusem- chyba masz jakieś kompleksy. Twoj stary twoja stara...... skończ z tym bo to zwykle jest jedyna droga obrony, niestety bardzo nieskuteczna. Wiem, że nie dałeś nikomu ignore, bo po 1. Nie wiesz jak to się robi, po 2. Mi już podobno kiedyś dałeś a jednak dalej kontynuujesz Beef'a.

Jak dziś będę miał wenę, to napiszę o tobie piosenke <haha>. Niestety nie będzie ona w twoim ojczystym języku (mucha'cocoo), ale może ktoś się pofatyguje, aby przetłumaczyć.

A co do tego "zal" to to już sie robi nuuuuuuudne. Tak ostatnio pogrywałem sobie na APO. Tam jest dużo ludzi takich jak ty i wszyscy jak nie wiedzą co powiedzieć to piszą "zal".
Dla przykładu siedze sobie 3 godziny na pewnych bestiach, podbiega do mnie typek i mówi "zal" "ja tu byłem pierwszy" "zal" "siedze tu 10minut i jeszcze cie nie widziałem ani razu" "zal.pl".

Jak chcesz już być taki modny to może naucz się jakiegoś mniej drechowego słowa.

Zbliża się nowy rok. Pora pomyśleć o postanowieniach noworocznych. Poproś rodziców, żeby zapisali cię do szkoły, to nie kosztuje, a może w jakiś sposób poprawi twój styl pisania i rozmawiania z ludźmi. Przydałoby się troche kultury, bo skoro ty siedzisz tam z rodziną na drzewie i grzebiesz palcem u nogi w siostry nosie, żeby było coś na kolację to nie znaczy, że u wyżej scywilizowanych ludzi też tak jest.

Wszystkiego dobrego wam wszystkim (nawet Shadkowi i Mefiemu)....

Tyle ode mnie.
16:29 Astor Bentore [34]: a jak te blessy wygladaja?

21:50 Don Dagoth [96]: ej wiecie ze even jest jak keczup?
21:50 Don Dagoth [96]: kazdy w niego laduje parowe xd

18:19 Dekowa [56]: dlaczego jak sie hunci szybciej m lvl dize?

16:45 Adriano Imperatore [92]: ey, powiedzcie mi kto ma dobre stosunki z mefim
16:45 Aaron Dark Bolter [57]: psycholog xD

12:45 Mefi Knightt [97]: eric a dasz mi mondrake
gora jest offline   Odpowiedz z Cytatem