Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Qu'ink
Nic tylko pogratulować napaść na inwalidę, staruszków spychasz ze schodów ? a ludzi na wózkach wpychasz pod tramwaj ? aż wstyd ze otaczają nas tacy ludzie, nie tylko w grze nie macie przyzwoitości i poszanowania człowieka ale w real.
A co do spraw hakingu, nie zgłasza się ze ktoś okradł ci postać, tylko nieautoryzowane wejście na czyjś komputer, jeśli koleś nie dostał pozwolenia zgłasza sie taki włam na policje i do operatora jego sieci i w ich interesie jest sprawdzenie i wyciągnięcie wniosków.
Peace.
PS Bolter jeśli nie masz nic miłego do powiedzenia porostu przemilcz, a tak w moim mniemaniu jesteś niedojrzałym emocjonalnie barankiem nie mnie to oceniać gdzie ta głupota cię zaprowadzi, ale dostaniesz od życia za to jeszcze po dupie ;p
|
Tak jak Mikan to opisał nie dostał od tak bo nam sie to podobało bo nikt nie miał zamiaru go lać ale gdy wysoczył i na*******ał kogo popadnie to chyba sie prośił a jego wielki synalek wyzywał wszystkich do okoła haha. Bywa co do hackowania to jeszcze musi być być ta osoba która Vilum oskarża a jeśli to nie ona i on tak tylko uważa to na huj mu grozi a co do twojej dojżałości widać że to chyba ty nie jesteś dojżały skoro piszesz na forum gdzie piszą twoim zdaniem "nie dojżali" albo w wieku 23 lat nie masz lepszej rozrywki hehe
Vilum podaj mi kruwa twoj adres jeszcze raz bozeeeeee bo nei tu za spamuja a ja niewiem gdzie zapisałem!!
Śmiałe idee są jak pionki w szachach:
mogą być zbite, ale rozpoczynają zwycięską partię.
Giną zawsze inni, bo gdy giniemy my, nie ma już innych.
Oddając cześć wrogowi, jeżeli jest wart tej czci, wytrącasz mu miecz z ręki.
|