Zobacz pojedynczy post
stary 31-12-2007, 16:59   #253
Marsseel
Użytkownik Forum

Marsseel's Avatar

Data dołączenia: 30 12 2007
Wpisy bloga: 7

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 91
Marsseel ma numer GG 12726512
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ripper Pokaż post
Naprawdę, teza równie mądra jak ta, że czarni są z natury mniej inteligentni.
Tezę o tym, że czarni są mniej inteligentni wysnuł noblista, wiec dzięki za komplement .

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bambuko
Ale wciąż mówisz o homo, którzy akceptują siebie takimi, jakimi są
Takich jest zdecydowanie więcej.

Cytuj:
Pieprzysz bardziej niż ja, mimo, że jesteś o dziwo dwa lata starszy.
A ja uważam, że jest odwrotnie, to nie ja co chwilę klnę, obrażam ludzi wierzących i nie ja umieszczam jakieś kretyńskie linki.

Cytuj:
Sra, a nie wskazuje, po tej wypowiedzi nie mam najmniejszej wątpliwości, że nigdy nie miałeś do czynienia z homoseksualistą, a cała wiedza jaką posiadasz to stereotypy z filmów komediowych takich jak Hela w Opałach. Gdzie to geje mają giętkie, powyginane nadgarstki i chodzą kręcąc dupą.
Miałem do czynienia z gejami i właśnie na podstawie tych spotkań kreuje te wszytkie opinie. Może po prostu zawsze trafiałem na tych "stereotypowych"? Wątpie.
Cytuj:
Marsseel, nie brnij dalej w tej dyskusji, to po prostu nie ma sensu, nie dosc, ze nie masz racji (lub przynajmniej nie umiesz jej udowodnic), to zrazasz do siebie uzytkownikow starszych stazem. Zalatuje to troche prowokacja ale pozory moga mylic.
Udowadniam moją rację bardzo konretnie, tylko wy nie potraficie tego pojąć.
Nie, nie zamierzałem nikogo prowokowac, po prostu takie jest moje zdanie i chcę je przedstawi innym i podyskutować o tym.

Cytuj:
@Johnny121
Po prostu sie nie wypowiadaj w ten sposob co do tej pory, obserwuje Twoje posty, od dluzszego czasu i widze, ze starasz sie rzucic tylko jakims glupim tekstem, a nie wnosisz nic do dyskusji. Po prostu odpusc sobie, bo to nikogo nie smieszy. Moze nie jestem uber pro userem, ale wydaje mi sie, ze moge upomnic kogos takiego jak TY.
Podpisuję się pod tym .

ps. trochę cieżko "walczyć" samemu przeciwko 3-4 osobom, ale genaralnie dyskusja mi się bardzo podoba

"Jeśli ktoś zaczepia ciebie poproś go by przestał. Jeśli nie przestanie, zniszcz go."

Marsseel jest offline   Odpowiedz z Cytatem