Zobacz pojedynczy post
stary 31-12-2007, 18:42   #50
Viltherius
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 01 2007
Lokacja: Bielsk Podlaski

Stan: Niegrający
Imię: Viltherius
Profesja: Elite Knight
Świat: Xerena
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gomoore Pokaż post
Eter, Kafarr... Wiecie co...z tym doświadczeniem to nie mówcie jak nie znacie, brakuje poprostu 3-4 chlopaków co by zarządzali... ale nie da sie tego zrobić jak kazdy sobie mysli, ze "ja to mam pvp, wy**r***e, pojade go na solo, yo yo" a co sie dzieje jak Cie klepia?
Za wysoko patrzycie...spójrzcie na ludzi...i niech wkoncu polacy zbiją piątki, elo szmaty i pojada jak to sie robi po Słowiańsku....

Victeron:

Nie obrażam Ci Mamy tylko Ciebie, filozofie... powodów do wojny ?? teraz mi pokazales, że nie masz honoru ; ] placiles 2x i pewnie zaplacisz jeszcze nie raz...bo polacy na Morganie upadną szybko... jak sie sami miedzy sobą bedziemy wybijac tak jak Wy to robicie... mozna to przebolec... ze mamy do siebie jakies problemy waty itd. fajnie by było sie zjednoczyć razme do kupy i wypier**** dzbanów swe, espania z servera... bo pluja na polaków.. a Wy ass-licksy lubicie ? prosze bardzo, wiem ze nie wrzyscy sa tacy ale wiekszosc...

Macieji:
Dobra zamknij juz tą morde, kołaczesz jak roz*****y maluch, pierdisz pierdisz i coś nie mozesz sie wysrać...
Wiesz Polacy maja to do siebie ze w większości są mądrzy po szkodzie.
Wyjebie ich a potem zaczną się zastanawiac co by było gdyby wcześniej...
Viltherius jest offline   Odpowiedz z Cytatem