Temat: @ Livbox tp.
Zobacz pojedynczy post
stary 31-12-2007, 19:03   #7
neopostman
Użytkownik Forum

neopostman's Avatar

Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Łowicz.
Wpisy bloga: 6

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nova
Poziom: 114
Skille: 101/84
Poziom mag.: 24
Wyślij wiadomość przez ICQ do neopostman neopostman ma numer GG trzeba sobie zasłuży Adres Jabbera do neopostman Send a message via Skype™ to neopostman
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maks14 Pokaż post
LOL??
Co wy macie do neo??
Nie wiem jak u Was, ale u mnie lagi i kicki sa wielka zadkoscia. Lagi to wiadomo kazdy od czasu do czasu ma i to nie koniecznie z winy neta. Kicki natomias wystepuja zadko. Chyba ze wszyscy macie tego livebox'a, moze tu lezy wina.

@Topic
Nie wiem czy dobrze mysle, ale livebox jest bezprzewodowy tak??
Więc moze wystapic cos takiego, ze jak mieszkasz w bloku to mieszkania blisko ciebie innych ludzi moga odbierac twoj net. Np. ci ktorzy maja laptopy z WLAN, albo ci ktorzy maja w PC karty WLAN.
Nie bierz tego jednak za jakas pewna opinie, gdyz nigdy nie mialem livebox'a ale jesli nie jest on niczym chroniony moze wystapic taka sytuacja.

nie moze dojsc do takiej sytuacji, poniewaz ta osoba musiala by zalozyc maca na moim kompie co jest praktycznie niemozliwe (w moim mieszkaniu mieszka oprocz mnie moj pies ; d)
@ up.
Nie chce miec przez modem bo mi zalezy na tym zeby miec internet w calym mieszkaniu.. btw, dzwonilem do centrali i powiedzieli ze do 2008 roku mial byc problem rozwiazny.. Bede bil brawa jesli im sie uda.. Poki co maja na to 6 godzin xd
neopostman jest offline   Odpowiedz z Cytatem