Zobacz pojedynczy post
stary 31-12-2007, 23:36   #58
Filush
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: JW

Stan: Na Emeryturze
Imię: Arcy Filu
Profesja: Paladin
Gildia: GTW
Świat: Arcania
Poziom: 20
Skille: 50/34
Poziom mag.: 5
Domyślny

Nawet mi nie przypominajcie o tej OwnTibi. Program ten to totalne dno do napisania w jeden wieczór a ludzie zacieszaja miski jakby to była technologia 75 niezależnych komór podtrzymujących wirujący wał alternatywnych odsyłaczy. Co oni napisali w ogóle na stronie:

" - Czy jesteśmy najlepsi ? : Projektów takich jak nasz było wiele. Bylismy pierwsi i nadal jesteśmy najlepsi. "

Ten tekst najbardziej mnie rozjebał, hahahaha. Te ich niezawodne "technologie". Jedyne co oni maja naprawde dobrego to reklama. Użytkownik OwnTibi sam w swoim keylogerze zawiera informacje ktore wystarczą aby jego konto na tym szicie poszło sie jebać. Ultra super program hackerski ma tak ubogie zabezpieczenia jakby to powiedziec młodzieżowym slangiem ? żal. Dodatkowo ich "niewykrywalność" poza tym, że ich keylogger wykrywalny jest przez heurystyke popularnych AV. Nie musze chyba wspominać o danych dot. konta które są w sposób jawny dostępne z poziomu notatnika. Oczywiscie wszyscy mega "hakerzy" dają się robić w chuja opłacając abonament 40 zł za 250 wpisów w bazie MySQL HAHahahahHAHahah. O samej zasadzie działania enginu do wysyłania danych o graczu lepiej nie wspominać. BAUhaha a ich interpreter nadeslanych pasów zaakceptuje wszysciutko

To by było na tyle wiecej nie powiem ,bo jeszcze coś poprawią :|

Jedno jest pewne, nie byli pierwsi i nie są najlepsi.

Wesołego Szampana !

Ostatnio edytowany przez Filush - 31-12-2007 o 23:38.
Filush jest offline   Odpowiedz z Cytatem