Ja bym Ci polecił gustowną czapeczkę. Nie wiem, ile kosztuje na Neranie, ale na świecie zwanym "Ziemią" na ryneczku można taką kupic za jedyne 4.99. Poza tym to polecam Ci koszulkę w kratę, która też jest bardzo tania, bo jedyne 7.99 za sztukę. Polecam Ci te różowe, oraz w czerwone grochy, bo panienki na nie lecą. Teraz czas na spodnie. Najlepiej jakieś do kostek i żeby tkylo nie były czarne, ciemno cielone, albo granatowe, bo to męskie kolory. Najlepiej żółte ortaliony, które kupisz w lumpeksie za ok. 2.99-9.99+ VAT. Tutaj cena zależy bardziej od wagi niż od stylu ale i to dobre, jak na nadmiar kaski nie narzekasz. Ja to bym Ci jeszcze polecił sandałki z CCC za 19.99 ale nie wiem, czy Cie na nie stać, więc polecam uniwersalne gumofilce, które będą służły Tobie i Twojej rodzinie jeszcze przez długie lata. Można je zdobyć nawet za 1.99 (sztuka) w Biedronce, gdzie wszystko łącznie z pięknym krawatem w motylki, który jest w oszałamiającej cenie 0.49zł.
Mam nadzieję, że od dzisiaj będziesz wiedział jak się tanio ubrać, czyli w co inwestować.
|