Zobacz pojedynczy post
stary 01-01-2008, 03:45   #401
MasterTusk
Użytkownik Forum

MasterTusk's Avatar

Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Bytom

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
Świat: Eternia
Poziom: 2+
Skille: xx/xx
Domyślny

#Ghand
Cytuj:
że Flake bezpodstawnie oskarżył Warbiego (50lvl na Anticańskim Rooku) o bottowanie bez skrupułów
Nie bezpodstawnie. Warbie to botter, który bardzo dobrze się pilnuje(zwłaszcza ostatnie 2-3 tygodnie, gdzie o różnych porach ma moje wizyty). Niemniej jednak, miał dwie wpadki które tylko dzięki zbiegom okoliczności nie zostały uchwycone na tibicam. Pierwsza wpadka, gdy to z Wesołym blokowaliśmy mu waypointa(nie idzie inaczej tego nazwać, gdy Wesoły stał sobie na schodkach do jednej z wolf cave, a Warbie o dziwo stał w miejscu, po ruszeniu się Wesołego nagle zaczął chodzic)
Druga wpadka, podejrzewam że Warbie był w WC, czy gdzieś tam - w każdym razie nie było go przy kompie jakies ~5 minut podczac których ja go złapałem. Dopushowalem do miejsca, gdzie mogłem swobodnie zrobic ssa, poczym uruchomiłem Tibicam. Niestety, po lognięciu się już odpowiadał...SS co prawda jest, ale gdyby ktoś się przyczepił można by uznać ze jest naciągnięty.
Obecnie ubiegam się, żeby rookstat zaakceptowało mój inny dowód - filmik w którym Warbie wydaje się zwyczajnie bez wspomagaczy expic, jednakże jest do czego się przyczepic

#Milan ognia
Cytuj:
Ponadto był wielokrotnie oskarżany o botting oraz trapowanie.
chyba nie masz na myśli proofsa z rookstat.com? ^.-

Ostatnio edytowany przez MasterTusk - 10-01-2008 o 17:03.
MasterTusk jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.