Zobacz pojedynczy post
stary 27-11-2004, 17:12   #31
Dr. Omader
Administrator

Dr. Omader's Avatar

Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
Domyślny

Ehz.... Ja mam tylko male takie pytanie:
O CO WY SIE KU... KLOCCIE?
Po co ten temat na forum? Po co to naglasniac? Po co robic z paru przeklenstw taka afere jakby nie wiem co sie stalo? O co estrie sie tak czepia BK?
Bylem na IRCu dosc dlugo, bylem duzo dziennie, oraz kiedys czesto klalem na kanale. I mnie sie nikt nie czepial! Nie zwracali mi ludzie jakos o to uwagi czy cos. Scor nigdy nie mowil zebym przestal, zrobil skrypt i tyle, prosilem go zeby zdjal i jak wiecej osob zaczelo go o to prosic to zdjal pod warunkiem ze nie bedziemy bluzgac na lewo i prawo. Wiadomo ze czasem ktos ma gorszy humor, ze przeklnie sobie, ze sie wnerwi na kogos.
CZEGO WY CHCECIE OD BARONA?
Scor, Estrie czy was cos popie...? Oh... sorry za moj jezyk... Czy wyscie zwariowali? Przeciez to normalne ze BK sie wnerwil na tego idiote ktory pisal:
cze
mam
do
was
pytanie
nooby
....

Toz to kazdego wnerwia i nigdy nikt sie nie czepial tego. Nagle wyskakuje estr i robi wielka afere o nic. Osohosi? Bo ja nie lapie...
Nie czepiam sie tego ze scor jej dal opa bo mi to tam dynda, ale kickowanie za slowo dupa to przesada.

Co do wulgaryzmow to juz sie wielu polskich profesorow, doktorow i innych dziwnych zwierzat wypowiadalo wiele i wszyscy sa zdania ze wulgaryzmy stanowia podkreslenie zdania i zaakcentowanie wiekszych emocji zdaniu towarzyszacych. Wiadomo ze rzucanie nimi na lewo i prawo to chamstwo, ale czy was (za przeproszeniem ludzi mlodych, emerytow, rencistow i Estrie) c*** nie strzela jak ktos wpada i zaczyna tak pisac jak tamten idiota?

Pozatym dlaczego skoro Estrie tak nie lubisz wulgaryzmow NIC nie powiedzialas Raconowi ktory podczas calej tej dyskusji w logu z 1 posta co chwile pisal jakies idiotyzmy zeby uwage na siebie zwrocic, na poczatku tez klal i jemu nic nie powiedzialas. Jak masz jakies problemy do Kaldricka to to na priv zalatw albo daj mu ignore i tyle a nie wprowadzaj jakis przesladowan i dziwnych zasad.

Scor: zachowales sie bardzo nie fair piszac o problemach Kalda na forum. Jest jaki jest, a wyciaganie tego wszystkiego na wierzch na forum nie bylo potrzebne. Tak samo dyskusja z loga, zaczelo sie od tego ze Kald klnie a potem wyszlo ze to jednak nie wiadomo czemu jego problemy przeszkadzaja innym.

Na zakonczenie tego wywodu zacytuje slowa Polina ktore padly przy okazji afery z statsami: "Wy to wszystko traktujecie za powaznie, tego IRCa i zycie..."
I to jest to co chcialem wam przezekac...
WYLUZUJCIE POSLADKI...

Ostatnio edytowany przez Dr. Omader - 27-11-2004 o 17:20.
Dr. Omader jest offline