Temat: opowiadania 2
Zobacz pojedynczy post
stary 27-11-2004, 17:29   #8
kubasek2
Użytkownik Forum

kubasek2's Avatar

Data dołączenia: 27 11 2004
Lokacja: Białystok

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Paladin
Świat: Calmera(rox)
Poziom: 17
Poziom mag.: 9
kubasek2 ma numer GG 3744985
Domyślny hej

Tu znowu ja!!! Przepraszam że tak krótko ale nie mam pomysłów na nagłówek. Może być opowiadanie bez tytułu?

Kiedyś szedłem se w carlin śmieci zbieram aż tu nagle... 4 pk!! Zaczęli mnie bić ze spearów więc uciekałem. Ledwo uciekłem do depo oni byli przy nim!!! Uciekłem poza miasto.Miałem szczęście bo napotkałem kolege.Ten mi pomógł , uzdrowił mnie i ruszysliśmy na pk.10 sekund minęło , a te **** zabili mego kolege!!!
"Cóż począć?" pomyślałem. Szarzując na nich uderzyłem na nich , a tu ... Gildia mego kolegi idzie, nawala pk, Zostalem uratowany. Okazało się, że ci pk to byli wojownicy innej gildii!! Mialem szczęście.Lecz poszedłem sobie do depo... myślę "było ich czterech. Zabili trzech". I wtedy zobaczyłem 4-go pk który prawie mnie zabił

C.D.N.

C.D.

O mało mnie nie zabił!!! Zostało mi 12 życia i myslałem , że mam deda już.
Nagle...zółty pasek energii życiowej. Myślę "Co do ...". Zobaczyłem kolegę, który mnie uzdrowił i zajął się 4 pk.

Myślałem, że to koniec tej przygody.Jak zawsze zbierałem śmieci.Niestety.Oni też byli gdzie ja.
Zacząłem uciekać. Cała gildia na mnie samego. Popatrzyłem na bara VIP.
Żadnego ziomka nie ma. Byłem zgubiony. myślałem, ze to na serio koniec, że stracę wszystko, co miałem w bagu. A w nim trzymałem wartościowe rzeczy.
Lecz patrzę do baga. Speary!!!!
Powróciła mi nadzieja. Zabijałem po gościu, lecz mnie 10 doścignęło i zablokowało. Zabilem 10 a 10 przetrwało.Nie miałem szans.Walczyłem mą bronią najlepszą.To nic nie dawało .Jak myślicie, zginąłem?

Plx o komentarze i odpowiedzi na pytania
I need your guidance, I need to seek my
Innervision, innervision...

S.O.A.D RoX

Ostatnio edytowany przez kubasek2 - 28-11-2004 o 23:06.
kubasek2 jest offline   Odpowiedz z Cytatem