Zobacz pojedynczy post
stary 01-01-2008, 12:34   #1818
Szlose Man
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 09 2005
Lokacja: Jag skulle vilja vara Svensk

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 131
Skille: 90/83
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez chesek Pokaż post
Gz Szlose, lamusie. : -)
Nie żaden "old squad", tylko znowu zapragnęliście eriga.
Prawdziwy "old squad" był wtedy, kiedy nie byłeś jeszcze takim leszczem.
Nie no, przesadziłem - leszczem byłeś zawsze, ale wtedy Twój pikselowaty prostokąt nie miał za wiele dopowiedzenia. Dużo bym mógł jeszcze napisać, ale w sumie nie obchodzi mnie to, że nikogo to nie obchodzi. Ważne jest, że ja wyraziłem moje zdanie. Wiem, wiem, od tego typu postów jest gra. Niestety zdisowałeś mnie swoimi tekstami niczym podstawówka. Więc poniekąd mój spam w waszym pięknym topiku zawdzięczacie Panu Paczcienamniejestemfajny. Jakby ktoś coś miał, to nie założyłem postaci "po upie" i wiem co nie co. ; (

Anyway, Gratz all. (:

powiem tyle bo za duzo po sylwq powiedziec nie chce mi sie, poprostu jestes zajebiscie zazdrosny! jakbysmy patrzyli na erig to wyjebalibysmy Muustiego ale on jest wporzo wiec zostanie wiec tu nie chodzi o lvl. Zal sciska ze twojego kolege wyjebalismy? Musielismy bo byl online 1h na tydzien a jak byl to na druidzie ktory jest w innej gildi.

Masz problem = pogadaj z mama a nie zalisz sie na forum

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=327364955 5000k K NA ALLEGRO PEWNIAK MSG SZLOSE KNIGHT-HARMONIA LUB GADU GADU 3980980 JAK CHCESZ SIE DOWIEDZIEC WIECEJ
Szlose Man jest offline   Odpowiedz z Cytatem